Column Resa Victoria: Koophuizen

09 mei 2017 Lisa 257

De verbindingen voor directe vluchten naar ons prachtige eiland zijn vandaag de dag een heel stuk beter dan enkele jaren geleden.

Eilandbewoners zullen zich de bekende tussenstop in Barcelona nog wel herinneren, rennen op de luchthaven met je trolley om je aansluiting te niet te missen. En wat waren we opgelucht, dat we het toch gehaald hadden, zo op het nippertje!

Mede door de goede aansluitingen, is het toerisme sterk toegenomen: Ibiza wordt steeds vaker bezocht in het laagseizoen en in de wintermaanden. De temperatuur is aangenaam en de mensen zijn allemaal wat relaxter. Steeds meer restaurants zijn het hele jaar door geopend en er zijn tal van leuke evenementen gedurende de winter.

 Helaas zijn er niet veel hotels of agroturismos die onderdak bieden aan de toeristen gedurende deze maanden. Opmerkelijk is dat steeds meer huiseigenaren tegenwoordig hun objecten te huur aanbieden gedurende deze periode.

Mocht je je huis willen verhuren, zorg dan voor een mooi interieur voor de regenachtige dagen, goed internet en verwarming.

Op zoek naar een mooie woning op Ibiza?! Dan heten wij jullie graag welkom op ons kantoor! Wij krijgen wekelijks mooie objecten in de verkoop die op zoek zijn naar een nieuwe bewoner! Zo ook onze laatste aanwinst in Cala Salada: een omheinde villa met een hoofdhuis en twee appartementen met ieder een eigen ingang. Kindvriendelijk buitenleven en makkelijk te verhuren in de zomer. Het interieur is wat gedateerd, maar kan met een kleine verbouwing naar wens worden ingericht. Ook hierbij kunnen we je van begin tot eind begeleiden. Ons team van specialisten staat voor je klaar.