Column Resa Victoria; San Antonio de prachtige badplaats

09 juni 2017 Lisa 251

De reputatie van Ibiza is erg veranderd in een korte tijd, vroeger dacht men bij Ibiza, het zien en gezien worden, the rich and famous en grote villa´s met privé zwembaden.

Inmiddels is het eiland toegankelijk geworden voor gezinnen met jonge kinderen, stelletjes of ieder die een weekend wil ontsnappen. Tegenwoordig is dat tevens steeds vaker het geval buiten het seizoen. Dit komt mede door de dagelijkse vluchten, maar ook het brede aanbod van accommodaties het hele jaar door.

Elk deel van Ibiza heeft eigen dingen waar het om bekend staat.: Het noorden is voor degene die rust zoeken en is populair onder de toeristen die het eiland bezoeken voor een yoga retreat of sportliefhebbers. Rondom Ibiza stad komen voornamelijk de toeristen die van het nachtleven willen genieten en zo af en toe een boot willen huren om het prachtige Formentera te bezoeken

De badplaats San Antonio stond tot voor kort bekend om het massa toerisme, voornamelijk gericht op de Engelse markt. De afgelopen jaren komen toch meer Nederlanders hun welverdiende vakantie doorbrengen in deze bekende badplaats. En in de wintermaanden openen de hotels hun deuren voor de imsersos, (gepensioneerde Spanjaarden die op vakantie gaan in eigen land).

San Antonio heeft immers veel te bieden. Er zijn tal van restaurants in het centrum, diverse baaitjes, een geweldige zonsondergang en uiteraard een bruisend nacht leven.

Sinds een paar jaar worden hotels gerenoveerd, wat weer betekend dat de faciliteiten in en om de hotels worden verbeterd.

De woningmarkt veranderd ook drastisch: huizen, appartementen en commercieel vastgoed wordt onder handen genomen, opgeknapt en opnieuw op de markt gezet voor de verkoop.

Allen met als doel: San Antonio op de kaart zetten als een fantastische badplaats met voor ieder wat wils.

Voor ieder die opzoek is naar een appartement in San Antonio, neem contact met ons op. In Pinet Playa is zojuist een mooi appartement complex (met nog mooiere prijzen)  in de verkoop gekomen. We laten jullie de appartementen graag zien! [email protected]