Cosmopolitan bekroont BONGO’s BINGO in Eden tot leukste avond uit op Ibiza

02 augustus 2018 Redactie 388
Cosmopolitan bekroont BONGO’s BINGO in Eden tot leukste avond uit op Ibiza

Een week Ibiza is nog altijd de droomvakantie van iedere clubliefhebber. Er zijn namelijk maar weinig plekken op de wereld waar iedere avond zoveel feesten zijn zoals op Ibiza. Een heel seizoen lang komen de allerbekendste DJ’s en grootste party’s naar het eiland toe om ons weer te vermaken. Maar met een overvloed aan uitgaansgelegenheden weet je soms bijna niet meer waar je heen moet. Gelukkig helpt het Britse magazine Cosmopolitan ons een handje en hebben zij voor ons een to do list met hotste feesten van het moment gepubliceerd.

Met als stipt op nummer 1 op deze lijst staat Bongo’s Bingo, het oorspronkelijk Engelse feest dat de harten van menig ibizaganger heeft veroverd. De Bingo party wordt iedere dinsdag avond georganiseerd in het populaire Eden in San Antonio.

Tijdens dit feest zal je tranen krijgen van het lachen, je voeten zullen pijn doen van het dansen op je lievelingsnummers (van nu en vroeger), en tussendoor zal je hopelijk ‘BINGO’ roepen en prachtige prijzen winnen. Behalve dat je ook daadwerkelijk het bingo spel zal spelen, zal er op de tafel gedanst worden en zullen er meerdere acts je heel de avond lang entertainen.

Een avond Bongo’s Bingo mag absoluut niet op je Ibiza to-do list ontbreken, en zal gegarandeerd zorgen voor een instagramstory waar je vrienden nog lang over zullen napraten.

Tickets kan je aan de deur kopen of op www.bongosbingo.co.uk