Dans onder de sterren met Sven Väth

22 mei 2018 Lisa 276
Dans onder de sterren met Sven Väth

Het party seizoen begint steeds eerder, en duurt steeds langer. Eigenlijk best logisch, want waarom zouden we niet extra lang de zomer vieren? Maar hoewel de Pacha, Amnesia, DC10 en vele andere clubs inmiddels hun deuren hebben geopend, begint voor ons de officiële start natuurlijk aanstaande vrijdag met het IMS open lucht concert in Dalt Vila.

Helemaal boven aan het oude stadje van Ibiza, vind je de Baluard St.Lucia. Met haar waanzinnige uitzicht is deze plek zonder enige twijfel één van de meest spectaculaire spots op het eiland. Ieder jaar wordt er op deze magische locatie een over-de-top feest gehouden: het International Music Summit (IMS). (Op de Baluard werd eerder deze maand al het Medieval festival gehouden, toen Dalt Vila transformeerde tot een middeleeuws sprookje!)

Op vrijdag avond 25 mei zal het hoogste punt van Dalt Vila volledig in het teken staan van elektronische muziek. Ieder jaar presenteert het feest pioniers in de underground muziek wereld, en tot nu toe hebben Maceo Plex, the Martinez Brothers en Tale of Us al vaak de hoofdrol gehad. Maar dit jaar mogen we dansen onder de sterren met Sven Väth, en natuurlijk kunnen we niet wachten om naar de set van de Duitse top techno DJ te luisteren.

Wel moeten we erbij vermelden dat het feest een aardig prijskaartje heeft; toegang tot het IMS kost je namelijk 50€. Wel zijn de drankjes een stuk goedkoper dan in de gemiddelde club op het eiland. Een mix drankje kost ongeveer 10€ en een biertje €8.