Dansen voor het goede doel bij Ushuaïa met Black Coffee en Adam Beyer

13 september 2018 Redactie 359
Dansen voor het goede doel bij Ushuaïa met Black Coffee en Adam Beyer

Op donderdag 13 september organiseert Ushuaïa een bijzonder feest speciaal voor het goede doel: Wild. Het benefiet feest wordt georganiseerd door Music Against Animal Cruelty en The Night League en wil meer aandacht schenken aan dierenmishandeling.

Maar verwacht geen saai benefiet bal. Het is en blijft Ushuaïa en daarom zullen de hotste techno DJ’s van nu op het programma staan voor dit bijzondere feest. Alle opbrengsten van het evenement zullen rechtstreeks naar het goede doel gaan, en ook de artiesten zullen gratis draaien.

Met Hï’s mega populaire Black Coffee, een van de populairste DJ’s dit jaar op het eiland, zal de special guest zijn voor vanavond. Maar ook techno legendes Adam Beyer, Ida Engberg en Art Department zullen draaien voor het goede doel.

Ushuaïa's artiesten manager, Yann Pissenem voegt toe: “Naast evenementen, zijn dieren mijn echte passie. Het mishandelen van welk dier dan ook is gewoon onacceptabel. Ik ben enorm blij dat de Ushuaia familie zich inzet voor zo’n bijzonder en serieus doel.”

Tickets starten vanaf 25 euro. Maar vergeet niet dat dit geld ook rechtstreeks naar het goede doel gaat!

 

Wanneer: Donderdag 13 september 2018

Waar: Ushuaïa, Playa d’en Bossa

Hoe laat: 15.00 – 23.59