David Guetta en Avicii ook naar Ushuaia

13 april 2014 Eddy-jansen 251

ushuaiaPLAYA D'EN BOSSA - Ushuaia heeft voor de komende zomer een hele grote slag geslagen! Naast Hardwell (dinsdag) en Amin van Buuren (donderdag) bevestigde de club vandaag de komst van David Guetta (maandag) en Avicii (zondag). Daarmee heeft Ushuaia voor Ibiza exclusief beslag weten te leggen op de top 4 van de meest recente DJ Mag Top 100.

De komst van David Guetta naar Ushuaia is curieus, omdat de Franse DJ ook al elke donderdagavond met zijn concept F*** Me I'm Famous in discotheek Pacha staat. Dat Avicii net als vorig jaar weer een vaste avond in Ushuaia zou krijgen, was de afgelopen dagen al een ernstig gerucht. De Zweed hersteld momenteel van een operatie aan de galblaas.

Ushuaia heeft nu de programmering voor de zomer van 2014 zo goed als rond. Op woensdagavond keert het concept Departures terug, vermoedelijk weer met DJ's Axwell, Sebastian Ingrosso en Steve Angello uit het voormalige Swedish HouseMafia-colletief. Het programma voor de vrijdagavond staat nog open. Ook voor die avond wil Ushuaia met een grote naam komen. Op zaterdagavond staat het concept Ants gepland. De openingsshows van alle avonden zijn in de laatste week van juni.

[Tekst: Eddy Jansen, www.jansenmedia.nl]