David Guetta en BIG terug bij Ushuaïa

13 februari 2020 Redactie 876
David Guetta en BIG terug bij Ushuaïa

David Guetta is terug bij Ushuaïa met BIG in 2020 vanaf juni. De openluchtresidentie is elke maandag weer spectaculair voor het negende seizoen.

Zoals iedereen die hier is geweest weet, zit de Playa d'en Bossa-strip elke maandagavond tijdens de zomer vol met opgetogen clubbers die neon-stokken dragen. Waarom? Ze hebben net David Guetta's extravagante BIG-feestje bijgewoond.

Zoals altijd kun je verwachten dat de Fransman zijn grenzeloze energie naar BIG brengt. Het interne team van Ushuaïa, The Night League, gaat jaar na jaar uit om ervoor te zorgen dat BIG vol indrukwekkende productiemotieven zit. Van drijvende ballonacrobaten tot watervalinstallaties, van sprankelende dansers tot explosieve pyrotechniek, een BIG show heeft het allemaal.

Over de terugkeer naar Ushuaïa voor zijn 9e seizoen had Guetta het volgende te zeggen: "Het publiek is altijd geweldig en ik kan niet wachten om er terug te komen! - een sentiment dat door alle Ibiza-liefhebbers wordt gedeeld.

De meermaals bekroonde DJ en Producer is te zien van maandag 1 juni tot 28 september. Je zult nog even moeten wachten om te zien wie er de komende weken bij David Guetta komt.