DC10 bij beste 25

30 december 2014 Redactie 241

[caption id="attachment_9608" align="alignleft" width="300"]dc10 Terrace van DC10 in 2003[/caption]

IBIZA - Zo aan het einde van het jaar stikt het van de lijstjes. De Britse krant The Guardian komt met de lijst van de 25 beste 25 discotheken in Europa. Opvallende notering voor Club Air in Amsterdam en DC10 op Ibiza.

The Guardian schrijft over DC10: "DC10 is een ware legende - een Ibiza saga die nog steeds het hoofd boven water houdt ondanks de zware druk van de Guardia Civil die haar deuren wilde sluiten. We komen er graag wat later in de middag op een maandag voor CircoLoco, misschien wel het beste feest van het eiland, om vervolgens door te gaan tot in de kleine uurtjes. Er is een geweldige zaal waar dj's graag draaien, maar de echte freak begeven zich natuurlijk op het legendarische terras. Het is een club waar alles kan: 18-jarigen dansen naast beroemde sterren, zonder een VIP tafel in zicht. Verwacht niets anders dan underground house, techno en de Balearic House."

De nummer 1 in de lijst is Fluxus ministerija in Litouwen, gevolgd door de Berhain Panorama Bar in Berlijn en ook de derde plek is voor een Duitse club: Ohm, eveneens gevestigd in Berlijn.

Voor jou gelezen op The Guardian