DC10 staat altijd klaar met een top feest

14 oktober 2019 Redactie 977
DC10 staat altijd klaar met een top feest

Heb jij afgelopen zomer ook staan dansen op het terrein van DC10? Dan heb je zeker de beste deuntjes van het seizoen gehoord. De closing voor dit jaar is geweest maar DC10 opent 1 januari gewoon weer zijn deuren!    

Seth Troxler, The Martinez Brothers, Peggy Gou, Loco Dice, Honey Dijon, Amelie Lens, Ellen Allien, Damian Lazarus, Dj Tennis, Marcel Dettmann, Jobse, Tania Vulcano, Davide Squillace, Matthias Tanzmann, Jamie Jones, Tale Of Us, Maceo Plex, Jamie XX, Joseph Capriati, Peach, Of:la, Rødhåd, Richy Ahmed, WAFF, Clive Henry en Mahony hebben afscheid genomen van het seizoen 2019 van Circoloco, het maandagfeest van DC10.

Met duizenden clubbers klaar om een van de beste dagen van de zomer door te brengen, vibreert de dansvloer van de mythische ses Salines club nog steeds van emotie na meer dan 10 uur non-stop sessies op het ritme van de beste underground muziek tijdens de sluiting van de Circoloco.

En voor de moedigsten opent de DC10 zijn deuren op 1 januari. Ongetwijfeld de beste manier om het jaar te beginnen voor muziekliefhebbers: dans tot het ochtendgloren en laat adrenaline vrij.