De 3de editie van de Ibiza Art Fair

20 september 2019 Redactie 774
De 3de editie van de Ibiza Art Fair

Het is tijd voor de Ibiza Kunstbeurs, terug voor het derde jaar, waar van 19 tot 21 september in het Palacio de Congresos de Balearen kunst en cultuur wordt gevierd. Duik in een mooie selectie van moderne en hedendaagse kunst van internationale topnamen en ontluikende lokale kunstenaars in Santa Eulalia.

In de meer dan 150 tentoonstellingen van kunstenaars zijn onder andere Günther Villgrattner, de abstracte Oostenrijkse schilder en keramische beeldhouwer Brigitte Saugstad, te zien, wiens speelse en expressieve stijl zeker indruk zal maken. Naast de tentoongestelde kunst kunnen bezoekers genieten van interactieve kunstbesprekingen, kunstenaars live schilderijen zien maken en de kans krijgen om werken te kopen die hun fantasie de vrije loop laten. Ook voor de kleintjes zijn er het hele weekend door leuke activiteiten voor kinderen, zoals workshops schminken en schilderen.

De oprichter van het evenement, Adriana Daly Peterova, werd geïnspireerd om de beurs te organiseren als een viering van Ibiza's rijke kunstpatrimonium. Haar doel was om de creatieve wortels van Ibiza te laten zien en om het creatieve talent van het eiland in de kijker te zetten. Iedereen, van verzamelaars tot kunstzinnige vakantiegangers, kan deelnemen aan dit geweldige evenement en genieten van een fantastisch cultureel weekend.

Voor een stukje moderne Ibizaanse kunst kun je dit jaar terecht op de Ibiza Art Fair.