De 5 redenen waarom je moet trouwen op Ibiza

02 juli 2019 Redactie 567
De 5 redenen waarom je moet trouwen op Ibiza

Wie wilt er nou niet trouwen op het eiland Ibiza. De prachtige locaties zoals stranden, beach clubs, restaurants en nog veel meer andere mooie plekjes. Samen met al je vrienden en familie met het heerlijke weer op Ibiza. Hier hebben wij een paar redenen voor jou, waarom Ibiza de trouwlocatie is. 

 

Op het strand trouwen met zonsondergang

Het perfecte plaatje voor een trouwerij is op het strand, terwijl je kijkt naar de zee en zonsondergang. Hier zijn veel magische locaties voor op Ibiza. Een van die magische locaties, is Amante Beach club. Dit is een exclusief (privé) strand tussen de rotsen. Zo zijn er nog veel meer van dit soort stranden waar je kunt trouwen. Er zijn verschillende grote stranden, maar ook schitterende baaitjes aan de west kant.


Een droom die uitkomt

Trouwen op Ibiza is natuurlijk een unieke ervaring. De mooiste dag, of misschien wel dagen, worden er een paar om nooit meer te vergeten. Of je het nou in een klein en intiem gezelschap viert of juist heel groots met vele gasten. Je hebt een ruime keuze aan mooie plekken op Ibiza. Je kan trouwen op het strand, in een kerkje, op een klif, bij een Beach club of juist in een landelijke tuin. Om dit allemaal te regelen zijn er een hele hoop weddingplanners die je helpen bij de perfecte trouwdag. 

 

De witgekalkte kerkjes

Op Ibiza zijn veel schattige kleine kerkjes waar je kunt trouwen. Er zijn een aantal witgepleisterde en pittoreske kerkjes waar de priester Engels of Spaans preekt. Het kerkje Es Cubells is het meest leuke kerkje. Dit kerkje ligt op een hoge rots en biedt een fantastisch uitzicht op zee. Daarnaast zijn er nog twee andere mooie kerkjes, San Jose en de echte eyecatcher San Carlos. 

 

Een waardevolle ervaring

Samen met je grote liefde loop je het strand op, terwijl al jullie dierbare om jullie heen staan. Terwijl je dit mooie moment eindelijk aan het beleven bent, kijk je naar de mooie zee en de zonsondergang. De hele dag is een groot feest die je nooit meer zult vergeten. Je kan altijd terugdenken aan de mooie momenten en de prachtige trouwfoto’s. Op Ibiza kan je natuurlijk de meest mooie trouwfoto’s maken. 

 

Huwelijksreis: twee vliegen in één klap

Na jullie grote Dream wedding hoort er natuurlijk ook nog een huwelijksreis bij. Als je op Ibiza trouwt, kan je daarnaast ook tegelijk je huwelijksreis hebben. De familie en vrienden gaan terug naar huis en jullie kunnen nog een paar dagen samen genieten op het heerlijke paradijs met alle secet hospots. Hier op Ibiza heb je daar veel verschillende locaties voor. Torre del Canoningo is een van de perfecte locaties op het eiland. Hier heb je een prachtig uitzicht over de zee en Ibiza stad. Er zijn nog veel meer van zulk soort plekken zoals Ibizazen, Ca Sa Vilda Marge en Girl Residence. WIl je meer secret hotspots weten? Zoek dan tussen al onze artikelen in de zoekbalk. WIj vertellen je hierin alles over het eiland.

 

Er is dus een ruime keuze aan mooie locaties op het eiland. Het is daarom zeker een aanrader om te trouwen op Ibiza, en misschien zelfs te blijven met de huwelijksreis.

"Verliefd op Ibiza"