De beste plekken voor zonsondergang

06 juni 2019 Redactie 3536
De beste plekken voor zonsondergang

De zonsondergang tussende rotsen van Ibiza is adembenemend en mag je dan ook niet missen deze zomer. Super romantisch met je vriend, vriendin of lekker met vrienden relaxen. Wij hebben de 5 beste locaties voor je op een rijtje gezet. Zorg wel dat je er om 21:00 uur bent. De zonsondergang begint namelijk om 21:15 op Ibiza. 

Wil je een zonsondergang waar het niet zo druk is? De opties met een ster (*) zijn de rustigste zonsondergang plekjes voor een romantisch avondje.

1 - Cala d’Hort 
Heb je al eens eerder van Es Vedra gehoord? Iedereen maakt hier altijd zijn of haar Instagram foto. Dit is die beroemde Ibiza rots. Vanaf het strand van Cala d’Hort heb je een geweldig uitzicht op Es Vedra. Zeker rond zonsondergang is het de moeite waard om hier heen te gaan. Langs de prachtige rots van Es Vedra zie je de zon dan verdwijnen. Neem wat te eten of te drinken mee. Hier kan je namelijk heerlijk picknicken. Super romantisch toch? Maar omdat dit zn adembenemende plek is, kan het wel een beetje druk zijn. Maar hoe meer zielen hoe meer vreugd toch?

2 - Cap Negret bij Hostal La Torre *
Je komt hier echt tot rust terwijl je kunt genieten van de zonsondergang vanaf het uitkijkpunt bij Hostal La Torre. Je kan hier ook een plek zoeken op de klif. Er zijn namelijk genoeg plekken waar je kan zitten waar het rustig is. Vanaf hier zie je niet alleen de eilandjes Conillera en des Bosc, (zuidelijke richting) maar ook de imposante kaap Nonó (in noordelijke richting). Ook hier kan je heerlijk Picknicken. Als je wilt genieten van een cocktail die voor je wordt gemaakt, dan kan je bij Hostal La Torre een heerlijk drankje drinken met uitzicht op de zonsondergang. Super gezellig met je vrienden.

download.jpg

3 - Sunset Ashram - Cala Conta *
Na een heerlijke dag op één van de mooiste strandjes van Ibiza kun je afsluiten met een onvergetelijke zonsondergang bij Sunset Ashram. Dit restaurant gelegen op het strand van Cala Conta, staat bekend om haar unieke spot en is één van de mooiste plekken om de zonsondergang te bewonderen. Het lijkt hier druk, maar er zijn veel rustige plekjes waar je kan zitten om deze Sunset Ashram te bewonderen. Wij hebben hier ook een leuke vlog van gemaakt. Klik op de link om de beelden te zien. 
https://www.ibizavandaag.nl/ibiza-vlogs/stranden-en-zonsondergang-op-ibiza-35-ibizavandaag/ 

sunset-ashram.jpeg

4 - Cala Benirras met de Hippies * 
Het volgende mooie plekje voor een zonsondergang, is Cala Benirras. Dit strand staat bekend om de hippies die er iedere zondag de week afsluiten door met zijn allen te trommelen. Je kan ook gezellig met ze dansen, weer een leuke ervaring erbij. Dit is echt een aanrader op de zondagavond en altijd erg gezellig. De andere dagen vind je genoeg rustige plekjes om te relaxen van het prachtige Ibiza. Hier zijn ook veel mensen die ten huwelijk worden gevraagd. Misschien wil jij iemand een hint geven? :) 

maxresdefault.jpg

5 - Cafe mambo bij de boulevard bij Sant Antoni
Opzoek naar iets feestelijkers? Dit is de bekende strip van Sant Antoni. Het is hier prachtig omdat iedereen hier in de avond naartoe gaat om een hapje te eten en om te dansen tijdens de zonsondergang bij Café Mambo (gratis). Wat hier super leuk is, is dat mensen gaan klappen als de zon onder is en dan barst het feest los op de boulevard. Dus je kan hier fantastisch genieten van de zonsondergang onder het genot van een hapje, een drankje en goeie muziek van de Dj's die live voor je draaien. 

cafe-mambo-1.jpg

Wij wensen je heel veel plezier en mocht jij je vakantie foto willen delen? Stuur het dan naar ons op en wie weet delen wij jouw foto. 

Op onze website kan je ook andere top 10 vinden van de leukste stranden, markten, feesten en restaurants. Deze top 10 kan je vinden onder het tabblad Tips & Tops.