De Chinezen komen

01 februari 2015 Redactie 239

chinezen-fiturIBIZA - De burgemeester van Vila, Virginia Marí, en de wethouder van Cultuur en Erfgoed Lina Sansano, ontmoetten gisteren op de vakantiebeurs Fitur een delegatie van Chinese Friendly.

Dit bedrijf uit China heeft zich toegelegd op toeristische bestemmingen in Europa en nu lijkt Ibiza er ook niet meer aan te ontkomen. Vooral de promotie van steden die zijn aangemerkt als wereld erfgoed hebben de bijzondere belangstelling van de Chinezen. De oude stad van Ibiza is één van de plekken die zijn aangewezen als wereld erfgoed.

Er zullen begin februari al trainingen zijn om het de Chinezen zo aangenaam mogelijk te maken tijdens hun verblijf. Er wordt bij de trainingen gelet op gewoonten, het soort toerist, de smaak en de interesse van de reizende Chinees. Om één en ander kracht bij te zetten zal de stad Ibiza met een delegatie ook aanwezig zijn op een grote internationale toeristische beurs in het land, welke gehouden zal worden op 16 april in Beijing.

De eerste resultaten van het overleg in Fitur zullen al in het komende voorjaar geboekt worden volgens wethouder Lina Sansano, mogelijk zelfs al wat vroeger.

Gamba bij, iemand?

IBIZA - 維拉,弗吉尼亞 Marí賓館和委員為文化麗娜 Sansano市長,昨天會見了在假日 FITUR閱讀 Chinese Friendly.代表團...

本公司從中國一直專注於在歐洲旅遊目的地,現在看來伊維薩不再逃跑。尤其是促進城市被列為世界遺產的特殊利益,以中國人。老城區的伊維薩的是,已被指定為世界遺產的地方之一。

會有他們的逗留期間已經日訓練中國人盡可能舒適的開始。是在培訓中給出的習慣,旅遊的類型,味道和行進中國的興趣。要相互支持,將迫使城市伊維薩了代表團還出席某大型國際旅遊交易會在該國,這將是在北京舉行4月16日。

在FITUR磋商的初步結果將在已經預訂明年春天作為市議員Sansano麗娜,甚至更早一點。

與鋼巴的人?