De closing van Resistance

17 september 2019 Redactie 977
De closing van Resistance

Negen weken zijn voorbij gevlogen. In die tijd hebben we Privilege onder de druk van de capaciteitsmenigte voor Coxy's verjaardag, Drumcode's terugkeer en Richie Hawtin's Model 1 ambassadeurs PLAYdifferently zien bezwijken.

Een verleidelijke datum blijft over - het epische slotfeest op dinsdag 17 september. RESISTANCE heeft dan ook een beroep gedaan op de grootste sterren voor het afscheid van 2019.

Carl Cox en Adam Beyer - die allebei de keuze van de data hadden met elk vier koppen - delen eindelijk een feestje samen. Solosets en een boeiende back-to-back wachten op een boeiende reeks. De clash van de techno titanen rond II. Is deze club groot genoeg voor hen beiden?

Sasha & John Digweed hebben zich bij hen gevoegd in de grotten van de hoofdkamer - terug na het overnemen van de Vista Club voor hun laatste twee afspraakjes. Op het terras worden bewoners Charlotte de Witte en Hot Since 82 bijgestaan door Deborah De Luca en Luigi Madonna. Er is zelfs plaats voor een cameo van het legendarische duo Layo & Bushwacka.

Nog een laatste feestje, dat betekent dat het alles of niets is - dit is niet een feest voor degne die hier niet van houden, het zal absoluut gaan knallen. Om het absolute maximum uit RESISTANCE te halen, is hier onze gids over hoe je de dag moet aanpakken. Het is de klok rond feesten met de ondergrondse Ultra crew.

Andres Campo neemt het over in de Sonica radiostudio suite.
19:00 uur, aan het zwembad, aan de kust of in de taxi.

RESISTANCE neemt vanaf 19.00 uur de uitzendingen op Ibiza Sonica Radio gedurende een heel uur over. Beschouw dit als uw warming-up. Na een lange middag relaxen bij het zwembad of lekker luieren op het strand, kunt u door de versnellingen schakelen naar de partymodus.

Zorg ervoor dat je jouw koptelefoon meeneemt, dat uw luidspreker is opgeladen of dat je chauffeur de radio afstemt op 97,8 FM. Of je op weg bent naar de Sunset Strip, er komen altijd de juiste nummers binnen.

Laatste restanten van het daglicht met Ken Fan in Café del Mar
20:00 uur Pre-party in Café del Mar.

De volgende aanloophaven is de legendarische Sunset Strip. Nu zou je die tintelingen moeten krijgen. Zo niet, dan is er geen betere plek dan Café del Mar om de energie te absorberen, want de dag verandert in de nacht. Verwacht een vereerde selecteur die de zonsondergang zelf kan volgen, zoals de heer Doris of de bewoner van Ken Fan. Dan, als de duisternis verbruikt en het tempo toeneemt, wordt je in de handen van een van de beste techno's gelegd. Let ook op die sexy cyborgs uit de toekomst.

Vistaclub - vol en afgaand
23:00 uur Aankomst in Vista club.

We hebben die tijd in het seizoen bereikt wanneer de zonsondergang vrij vroeg (20:00 uur op deze datum) plaatsvindt. We kunnen dit in ons voordeel gebruiken, want het betekent meer tijd om terug te keren naar het hotel om ons op te frissen voordat we naar de club gaan.

Vroege aankomst in Vista is essentieel. Ten eerste vermijdt je de ergste van deze wachtrijen (er zullen wachtrijen zijn). Ten tweede krijgt je de nachtelijke opbouw te zien en krijg je daarbij baanbrekend talent te vangen. Luigi Madonna is geen beginneling, maar hij begint de erkenning te krijgen die hij verdient.

Doe mee met het centrum - verbijsterende productie
06:45 uur Laatste man staand

Waar zijn de laatste zeven uur gebleven? Oké, we hebben een groot stuk van de nacht overgeslagen, maar niet voor niets - dit deel spreekt voor zich. Je zult er met de vuist wegstompen en je zult je laten meevoeren naar de geneugten van de grootste namen uit de underground dansmuziek.

Zoals we altijd zeggen, de tijd vliegt als je plezier hebt. Alleen echte techno-krijgers kunnen het tot het bittere eind volhouden. Je wilt erbij zijn als de lichten aangaan en de hardcore contingent omhelzing, wetende dat je RESISTANCE's laatste hoera tot het einde toe hebt gezien.

Bij de Afters
09:00 uur Bonus podium Villa afters....

Heb je wat nodig is om door te stromen naar de top van de club en lid te worden van de elite? De uitdaging - als je ervoor kiest om het te accepteren - is om je een weg te banen naar de afterparty van de villa. Officieel of niet-officieel, je krijgt ons respect hoe dan ook.

Met Coxy die een villa op het eiland bezit en Adam Beyer die hier ook woont, zijn je kansen goed. Ik bedoel, niet geweldig, maar er is een kans. Een zeer kleine kans.