De eerste hotel-, restaurant- en cateringbeurs komt in maart op Ibiza

09 januari 2020 Redactie 697
De eerste hotel-, restaurant- en cateringbeurs komt in maart op Ibiza

De HORECA (Hotel, Restaurant en Catering) van het eiland heeft de eerste beurs die volledig gewijd is aan deze sector en die in maart op Ibiza zal worden gehouden.

HORECA Balearen is een evenement voor professionals uit de sector, met een exclusieve toegang voor 18-plussers, "dat het mogelijk maakt voor verschillende leveranciers om hun producten te exposeren, met parallelle activiteiten zoals conferenties, proeverijen, demonstraties, etc.", leggen de organisatoren uit, die aankondigen dat ze na het succes van het evenement op Mallorca hebben besloten om hun grenzen uit te breiden en naar Ibiza te komen, waar de drie sectoren een periode van expansie en verbetering doormaken.

De beurs wordt gehouden in het beurscentrum van Ibiza op 18, 19 en 20 maart 2020.

"De exposanten zullen al hun producten kunnen tonen aan hun doelpubliek en aan het professionele publiek, door ruimtes te creëren waar bedrijven kunnen worden gesloten, hun portefeuille uit te breiden en synergiën te creëren tussen de professionals van de sector", aldus de organisatoren.

Zo worden de HORECA Balearen twee evenementen die in 2020 respectievelijk in februari en maart op Mallorca en Ibiza worden gehouden.