De fantasie hotels op Ibiza

14 november 2018 Redactie 1231
De fantasie hotels op Ibiza

Wil je een Girls Trip inplannen? Of met je vriend naar een roze hotel? Je kijkt je ogen uit in deze 2 adembenemende hotels.

Wi-Ki-Woo Hotel
Dit is de afgelopen zomer al een geweldige hotspot geweest voor Instagram foto’s.

Of als je van een vijfsterrenhotel houdt, hebben we de perfecte plek voor je gevonden.

Het hotel ligt aan de iconische kust van de zonsondergang van San Antonio en is perfect voor iedereen die zegt 'doe het voor de' gram ', of voor iedereen die een tienerdochter heeft die aan haar telefoon is gekluisterd. De chique art deco-stijl van het hotel heeft een vergelijkbare sfeer als Miami's South Beach met allemaal pastel tinten - roze ligbedden bij het zwembad, roze/ gekleurde accessoires en nog veel meer details.

De slaapkamers variëren van luxe kamers met zeezicht tot zwembadhutten. De bedden en matrassen uit Italië, Egyptisch katoenen beddengoed, verduisteringsgordijnen en grote tv's. Niet dat je alle tijd hebt om tv te kijken omdat je op Ibiza bent en er is genoeg te doen en te zien is, maar het oog wilt ook wat.

Tip: Je kan hier ook terecht voor een heerlijke lunch. De lunch is al een ‘experience’ opzich.

https://www.wikiwoohotelibiza.com/

Paradiso Art Hotel

Als je op een roze wolk wilt leven dan kan je het beste naar het Paradiso Art Hotel. Hier is alles roze, maar dan ook echt alles!

Ook dit hotel ligt vlakbij de zonnige kust van San Antonio. Voor een onvergetelijk verblijf in één van de uniek ontworpen luxe kamers, moet je wel even geduld hebben. Vaak is deze roze wolk volgeboekt maar dat is dan ook niet vreemd door de eigenzinnige accenten en art deco stijl.  

Relax en ontspan bij het roze zwembad of cocktailbar onder de roze palmbladeren en geniet van een uitstekende service gedurende de dag. Ook kan je chique dineren naast het roze zwembad.
Al na een dagje doorbrengen in het Paradiso Art hotel, verlaat je vervolgens het paleisje als een pas geboren roze flamingo.

Tip: Prijzig en snel volgeboekt. Je kan hier ook een dagje doorbrengen voor geweldige cocktails en vakantie (psst Insta) foto’s.

https://paradisoibiza.com/