De 8 meest besproken irritatie punten van Ibiza

16 juni 2019 Redactie 2543
De 8 meest besproken irritatie punten van Ibiza

Tuurlijk genieten we optimaal van Ibiza, maar je irriteren is menselijk. Wij hebben dan ook onderzoek gedaan naar de populairste irritaties van Ibiza, uitgekozen door de Benelux. 
Van Siesta tijden tot bloot gekleede Engelse, hieronder hebben we de algemene klachten voor je openbaar gemaakt. 

1. Oh oh, die Engelse!
Ze zitten overal en je hoort ze dan ook overal! Super leuk en vriendelijk zijn ze, maar wel een beetje te veel op Ibiza. Alles is "een beetje te veel" wat betreft de Engelse... 
een beetje te enthousiast, een beetje te naakt gekleed, een beetje te veel alcohol, maar wat kunnen we heerlijk met ze feesten. Toch?

2. Overal zijn er verkopers/ proppers, overal!
Nee ze lokken je niet naar binnen, maar eerder verder weg van het restaurant. Dat is toch juist niet waarvoor ze zijn aangenomen? Ze staan dan ook bij elk stoeptegeltje je op te wachten. Je restaurant of club keuze heb je toch zelf in de hand? 

3. Spanjaarden en hun Engels!
Wat een prachtige taal dat Spaans, maar Engels spreken is wel een vak appart voor de Spanjaarden. Wij Nederlanders kunnen natuurlijk super goed Engliesch. 

4. Geld, geld, bakken met geld!
Ik ben nog lang niet uitgeteld, ik zit gewoon bekneld in mijn eigen rekeningen. Kennen jullie het liedje nog van Ernst en Bobbie? Precies dat maar dan andersom, want wat kost Ibiza veel geld. Ik hoef je misschien niet eens te vertellen hoe duur een mix drankje is in een club? Yep, vaak 23 euro per glas. We moeten er wat voor over hebben. 

5. Bereik? Hallo, bereik?
Ben je heerlijk aan het genieten van je cocktail, dan wil je dit graag online zetten of met je vrienden delen die van de regen in eigen land aan het genieten zijn. Ineens heb je geen bereik meer? Hoe moet je dan iedereen jaloers maken? Of je bent onderweg met de navigatie, werkt het ineens niet meer. Dan kom je ineens op een geheime plek terecht die je anders nooit had ontdekt. Ook heel vervelend. 

6. Waar zijn die knappe singles toch!
Het lijkt erop dat iedereen zijn vriend of vriendin heeft meegenomen. Is dit niet het single eiland? Of heeft iedereen al iemand gevonden? Dan maar lekker dronke worden met je vrienden of vriendinnen. Of Tinderen?

7. Waarom is iedereen zo "In Shape"?
Iedereen ziet er goed uit in alle vormen en maten, maar er zijn best veel mensen op het eiland waarvan het lijkt dat ze 7 dagen in de week sporten. Wie heeft daar uberhaupt tijd voor? Hoe doen ze dat toch? 

8. Alles is dicht? Siesta!
Herken je dat? Je wordt net wakker na een geweldige nacht en je wilt wat eten of spullen halen. Onderweg zie je dat alles dicht is, maar dan ook echt alles dicht is! Het is namelijk bijna overal Siesta van 14:00 uur tot 17:00 uur op een door de weekse dag. Weekend kennen ze niet op Ibiza.

Maar toch keren we allemaal maar al te graag terug naar het prachtige Ibiza. Maar het is ook heerlijk om na een prachtige tijd op Ibiza, weer terug te komen in ons eigen dorpje of stadje waar we alle mensen kennen en openingstijden uit ons hoofd weten. 

Geniet van je tijd op Ibiza! Wil je toch iets kwijt? Of heb je ergens hulp bij nodig? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag!

+ 316 1142 3644