De locatie voor het Game of Thrones feest is uitgelekt

01 mei 2019 Redactie 1504
De locatie voor het Game of Thrones feest is uitgelekt

Alle gegevens met betrekking tot de Game of Thrones serie wekken hoge verwachtingen. En maandag kwam de Britse krant Daily Mail een ongelofelijk nieuwtje: het afscheidsfeest van de serie, waaraan alle acteurs deelnemen, vindt aan het eind van het jaar plaats op Ibiza.

Volgens de krant is dit feit per ongeluk aan het licht gekomen en wie het onbedoeld heeft verteld is de acteur Isaac Hempstead Wright, die Bran Stark speelt sinds het begin van Game of Thrones in 2011. De 20-jarige acteur ontdekte de locatie toevallig in een interview dat hij in een programma kreeg. De journalist had een ongecontroleerd bericht ontvangen dat de cast aan het eind van het jaar een groot feest zou voorbereiden om het einde en het succes van Game of Thrones te vieren. Het gerucht ging dat het in Ibiza zou kunnen zijn en de interviewer vroeg Isaac "onschuldig" of hij zou komen, waarop hij ja antwoordde.

 Het achtste en laatste seizoen van deze serie wordt momenteel uitgezond. Hiermee wordt een fase afgesloten die de televisie markeert. De zeven koninkrijken zullen in dit seizoen geven wat het meest epische gevechtsschot voor een tv-fictie moet worden. Na te hebben gezien hoe de plot van de serie de boeken van George R.R. Martin ruimschoots overtrof, zijn er veel vragen die de laatste zes hoofdstukken moeten oplossen.