De Nederlandse invasie zet ook door in de clubs

04 juni 2013 Redactie 237

carnival-sankeysDe Nederlanders zijn niet meer te houden op Ibiza. Als ze er niet als toerist naar toe komen, dan is het wel om bootfeestjes te organiseren, beachclubs te openen of om hele discotheken op te kopen. De volgende die we hier aan toe kunnen voegen is Air.

Als de zon niet naar Nederland komt, dan gaat Format wel naar Ibiza. Op zaterdag 3 augustus verlegt Air met Format letterlijk haar grenzen. Na een avontuur in Berlijn en festival-hostings landt de maandelijkse techno-avond van Air in het episch centrum van de internationale partyscene: Ibiza. Hier wordt de Britse club Sankeys aangedaan. Format maakt hier onderdeel uit van door middel van wekelijkse Carnival zaterdagen.

Met een club in Manchester en in Ibiza behoort Sankeys al jaren tot de gevestigde orde van de internationale clubscene. De in Ibiza gevestigde club heeft dit seizoen alle ogen op zich gericht staan. De verwachtingen na drie zomers zijn hooggespannen. Inmiddels komen liefhebbers van muziek uit alle windstreken hier samen. Zaterdag 3 augustus is het de beurt aan Format om aan deze verwachtingen te voldoen.

De kwaliteit en continuïteit van Format maken dat het buitenland begon te flirten met dit concept. Al drie jaar lang staat Air de eerste vrijdag van de maand in het teken van onvervalste techno, met de complimenten van Juan Sanchez. Deze terugkerende avond bewijst sexy te zijn, terwijl de ruwe randjes van de underground techno niet geschuwd worden. Uit de hele wereld worden de techno-producers en dj's van morgen uitgenodigd door de host.

Tickets zijn verkrijgbaar via de Ibizavandaag Clubbing online ticketshop.

Lineup

Air (Amsterdam) presents:

Danny Daze, Finnebassen, Ejeca, BONES, Rebels, Troupe.
Room 2:
Tobi Neumann, Chris Lattner, Juan Sanchez
format-sankeys-3-augustus-flyer