De nieuwe ''Love Boat'' zal deze zomer te vinden zijn op Ibiza

23 januari 2019 Redactie 1148
De nieuwe ''Love Boat'' zal deze zomer te vinden zijn op Ibiza

In de zomer van 2019 zal er een speciale cruise komen te varen tussen de eilanden Mallorca, Ibiza en Marbella. Deze cruise wordt de ‘’Love Boat’’ genoemd en samen met jouw geliefde zal je hier de liefde opnieuw gaan herbeleven.

 

De ‘’Love Boat’’ komt af van het Britse bedrijf Signature Living en deze week maken ze bekend dat de boot uit zal gaan varen vanaf augustus deze zomer. Een prijs van 80 euro per persoon per nacht mag de liefdesboot gaan kosten. Alles zal in de teken van de liefde staan, er zullen internationale bekende dj’s  zoals David Guetta, Calvin Harris, Danny Rampling en Pete Tong optreden. Hiernaast zullen er ook theater shows en een speciaal circus worden georganiseerd, verdere details en line-ups moeten nog worden bevestigd in de komende maanden. In totaal passen er zo’n 632 passagiers op de boot.

De boot bevind zich nu nog in de haven van Portugal, waar die pas geleden is overgekocht door het bedrijf van oprichter L. Kenwright voor 3,3 miljoen euro. Naast deze boot zal er nog een andere cruise te boeken zijn. Het prijskaartje van de boot genaamd ‘’Desire Druise’’ is wel een stukje hoger, met prijzen voor kamers tussen de 4.000 en de 20.000 euro.

 

Wil je een keer iets anders samen met je geliefde doen dan een standaard vakantie, neem dan een kijkje naar deze twee boten. De vonk zou weer opnieuw kunnen overslaan of hem nog eens extra kunnen aanwakkeren.