De preek van Avicii op zondag bevalt prima

07 augustus 2013 Redactie 232

ushuaiaIn afwachting van wat komen gaat, gingen we aan boord van een boot waar de pre-party van Avicii later op de dag gehouden werd. Het feest aan boord had onze feestlust goed opgewekt toen we aankwamen in Playa den Bossa.

Eigenlijk waren wat te vroeg aanwezig, maar dat vonden we in dit geval niet echt een probleem want zo hadden we de tijd eens om Ushuaïa weer eens goed te bekijken. De tot in de puntjes verzorgde beachclub blijft ons keer op keer verbazen. Je krijgt er echt een apart gevoel als je er binnen stapt.

Avicci in Ushuaia
Zondag is de Avicii residencie, misschien wel de populairste dj op de planeet op dit moment. Zijn talrijke producties onder verschillende pseudoniemen hebben al tot de verbeelding van een generatie van clubbers- en reclamebureaus gesproken. En dat staat de man nog maar aan het begin van zijn loopbaan in de muziek, je kunt je lastig voorstellen tot wat voor een ster deze man kan uitgroeien in de komende jaren.

Avicci in Ushuaia
Vanmiddag is hij echter in Playa d'en Bossa en heeft een arena vol met fans in afwachting van zijn komst. Het aantal caps die achterstevoren gedragen worden suggereert ze ze gratis weggeven bij de deur, maar het is gewoon een eerbetoon aan hun held, beroemd geworden met het dragen van zijn caps op deze manier. De verwachting is van een hoog niveau en artiesten als Arty en de Zweedse Rebecca en Fiona doen waarvoor ze zijn ingehuurd en brengen het publiek naar het hoogtepunt van deze zondag: Avicii. Als hij opkomt lijkt de club even te klein.

Avicci in Ushuaia
Avicci in Ushuaia
Toen Avicii neemt uiteindelijk plaats op het podium en start meteen met een enorme knaller. Bijna routineus maar toch met een scherpe blik op de reactie van het aanwezige publiek draait hij anthem na anthem. We tellen ontelbare handen in de lucht, waar mogelijk in de ene hand een consumptie en in de andere een mobieltje om delen van het optreden vast te leggen voor het nageslacht.

Avicci in Ushuaia
Avicci in Ushuaia
Avicci in Ushuaia
Avicci in Ushuaia
Avicci in Ushuaia

Met dank aan:

essentialibiza-logo