De rocksterren van nu

28 augustus 2018 Redactie 299
De rocksterren van nu

Bij megaclubs horen mega DJ’s en nergens anders ter wereld zal je die meer vinden dan op Ibiza. Ondanks de mega hype rondom Mykonos en festivals als Burning Man, blijft het Balearen eiland nog altijd de koning van de dance muziek. Om als DJ überhaupt een supersterren status te bemachtigen, moet je jezelf namelijk eerst bewijzen op Ibiza.

In de jaren zeventig werden de DJ’s nog bescheiden weggestopt in een hoekje van de club, maar tegenwoordig worden ze beschouwd als de rocksterren van nu. Mensen spenderen honderden, sommige zelfs duizenden euro’s, om hun favoriete DJ te zien draaien in ’s werelds beste clubs.

Maar met veel mega bekende DJ’s op het eiland is er ook mega veel keus. Hier zijn vijf supersterren DJ’s (van nog veel meer natuurlijk) die je niet mag missen tijdens je feestvakantie op Ibiza!
 

Eric Prydz

Deze DJ heeft elke dinsdag avond in het super populaire Hï Ibiza zijn eigen residency avond. Als je fan bent van elektronische muziek, dan is dit sowieso een aanrader. Waar Eric Prydz vooral bekend om staat, is zijn spectaculaire show. Veel plezier!
 

Maceo Plex

Maceo Plex is nog altijd een Ibiza legende en heeft inmiddels in alle clubs op het eiland gedraaid. Dit jaar heeft hij iedere maandag zijn eigen residency in de Amnesia met Pyramid.  Maceo plex is een van de pioniers geweest dat underground muziek naar het eiland heeft gebracht, en we verwachten dan ook dat hij de komende jaren nog altijd een van de favorieten zal zijn.

Solomun

Pacha is super blij met Solomun, dat iedere zondag avond in het teken staat van Solomun +1. Het feest heeft veel aanzien en internationale erkenning, en is sowieso de beste avond dit jaar in de Pacha. Van alle DJ’s op het moment, is Solomun denk ik nog wel een van de meest populaire DJ’s dit seizoen. Als je op zondag avond hem ziet shinen in de Pacha, dan begrijp je meteen waarom.

Carl Cox

Sorry, maar volgens mij heeft deze super legende geen verdere introductie nodig. Na een emotioneel afscheid in de Space in 2016, is Carl Cox zeker nog niet klaar met het eiland. Deze zomer heeft Carl Cox drie ONE NIGHT STAND avonden in de Amnesia, Pacha en DC10. Als je hem hebt gemist kan je hem ook twee keer zien bij RESISTANCE in de Privilege deze zomer. Wat een held.

Black Coffee

Deze Zuid Afrikaanse superster heeft in korte tijd het hart van menig feestganger op Ibiza gestolen. Elke zaterdag avond heeft hij zijn eigen residency in Hï Ibiza. Deephouse meets underground, met een persoonlijke touch. Erg verfrissend en vernieuwend!