De winterse mooie volle maan en amandel bloesem wandeling

19 januari 2019 Redactie 608
De winterse mooie volle maan en amandel bloesem wandeling

De volle maan & amandel bloesem-wandeling is een traditie van Ibiza geworden, waarbij je je warme vuren thuis laat om onder de volle maan op pad te gaan en te wandelen tussen de nieuwe amandelbloesem van het seizoen. Als de volle maan opkomt, 'gloeit' de bloesem en zorgt voor een echte magische ervaring, breng een kleine drankje om je warm te houden.

 

Neem een fakkel mee en een drankje om onderweg lekker warm te blijven, aan het einde van de tocht wordt er nog gezamenlijk een drankje gedaan bij een plaatselijke bar. De wandeling is erg gemakkelijk en tevens geschikt voor wandelwagens, ook zijn er wandelstokken ter beschikking om je te helpen indien dit nodig mocht zijn. Als je een goed getrainde hond hebt die ook gesocialiseerd is, mag die zeker meegenomen worden tijdens de wandeling. De totale afstand van de wandeling is ongeveer 6km en duurt ongeveer 2 uur. Om mee te doen aan deze wandeling hoeft U geen reservering te maken, je kunt gewoon op het ontmoetingspunt verschijnen.

Er zullen allemaal getrainde gidsen ter plaatsen zijn en hebben de mogelijkheid om groepen te leiden, ze dragen allemaal een EHBO-kit en gebruiken walkietalkies om contact te houden met een tegenlager om ervoor te zorgen dat de groep bij elkaar blijft en veilig is. Er is ook een strikte procedure voor vertrek en terugkeer om ervoor te zorgen dat iedereen verantwoording aflegt. Tevens heeft de organisatie een aansprakelijkheidsverzekering, maar hebben geen medische verzekering - dit is uw verantwoordelijkheid.

Enkele handige dingen om mee te nemen zijn:

Een kleine rugzak zodat je handen vrij zijn
Ten minste 1,5 liter water
Enkele snacks om je op gang te houden
Goede slijtage van de voet die is gedragen, trainers zijn over het algemeen ok, zolang ze goede grip hebben.
Sunblock indien nodig
Zonhoed indien nodig
Zwemkleding in het seizoen
Fakkel voor nachtelijke wandelingen
Lichte regenjas, voor het geval dat

 


De wandelingen worden gedaan door een gift van 10 € per persoon, de Big Walks worden geschonken door een donatie van 15 € per persoon. Het is belangrijk voor de organisatie dat de wandeling voor iedereen toegankelijk is en als je een heel beperkt budget hebt, accepteren ze ook ruilmogelijkheden zoals wat lekkere chocolade, iets zelfgemaakte of een knuffel!

De reis en uw veiligheid zijn uw verantwoordelijkheid en u moet ervoor zorgen dat u hiervoor bent verzekerd voordat u op stap gaat. Er is geen garantie voor amandelbloesem, omdat het een eigen geest heeft en afhankelijk is van de natuur en het weer ... .veel plezier en een mooie maan is echter gegarandeerd!

 

TIJD & DATUM:
Zondag 20 januari - 20.00 uur en 21.00 uur

ONTMOETINGSPUNT:
Santa Agnes kerk