De zeven tekenen dat jij deze zomer echt naar Ibiza moet

23 februari 2019 Redactie 567
De zeven tekenen dat jij deze zomer echt naar Ibiza moet

Zit jij met jouw hoofd ook de hele tijd in de wolken, denkend aan dat strand of dat ene koffietentje. Dan wordt het waarschijnlijk tijd om ook echt naar het buitenland te gaan. Hieronder vind lees je zeven tekenen voor als je echt naar het buitenland moet.

1. De hele dag zit jij met je hoofd ergens op het strand
Als jouw 'Ontdek' -pagina op Instagram vol zit met infinity-pools en ongerepte stranden, en elke e-mail over goedkope vluchten je hart sneller laat kloppen, is het tijd om te vertrekken. Terugkijkend op vakantiefoto's, ben je jaloers op je eigen kleurtje.


2. Kun je niet denken aan iets deprimerender dan nog een Nederlandse zomer
Met weinig zonnige dagen, is de gedachte om weg te gaan maar al te verleidelijk. Je weet dat een week ook niet lang genoeg is, dat is regelrechte plagerij. Wat je nodig hebt is minimaal vier weken om je hoofd leeg te maken en te onthouden waar het leven om draait.

 

3. Je wilt iets nieuws proberen
Voelt het alsof je altijd hetzelfde doet week in, week uit? Je leeft voor het weekend, maar elk weekend is toch weer hetzelfde. Dan is het tijd om dat te veranderen! Een frisse locatie vol nieuwe gezichten doet wonderen voor de ziel, er is altijd die ene zomer die je verandert...

 

4. Je hebt al een bikini of zwembroek gekocht
Afgelopen winter heb je misschien per ongeluk iets gekocht van de collectie Zomer 2017. Dan is het tijd om gewoon toe te geven en je resort te kiezen ...

 

5. Wanneer iemand je hun vakantieplannen vertelt, moet je jezelf dwingen om door de jaloezie te glimlachen
Het is moeilijk om je te focussen op het gesprek, denkend aan hoeveel plezier je zou kunnen hebben. Jij wilt ook naar het strand, naar de clubs en nieuwe mensen ontmoeten.

 

6. Je moet vechten tegen de drang om al je vakantiefoto's op Instagram te zetten
We hebben allemaal onze ogen gericht op de vriend die medio december een trowback naar Ibiza gooide, maar je krijgt jeukende duimen en probeert de hashtag tegen te houden. Tijd om wat nieuwe foto’s te nemen...

 

7. Je hebt net een relatiebreuk gehad
Khloe Kardashian had het wraaklichaam, waarom heb je niet de wraaklevensstijl? De beste manier om iemand te verslaan is door zoveel mogelijk plezier te hebben, dat je vergeet dat ze zelfs bestaan. Er is geen betere plaats dan ergens zonnig om de rest van je leven een kickstart te geven.