DEFECTED : het beste house feest van Ibiza

22 juli 2018 Redactie 287
DEFECTED : het beste house feest van Ibiza

Heb je zin in een leuk feestje om de week mee af te sluiten? Dan is Defected in Eden de place to be op de zondag avond. 

Defected onderscheidt zich van de andere feesten op het eiland door de muziek die hier wordt gedraaid. Defected in the House is namelijk één van de grootste house record labels in Europa, en hierdoor kan je vanavond de beste kwalititeit house muziek verwachten.  Geen eentonige muziek, maar de ene heerlijke track na de ander waar je gegarandeerd los van zal gaan op de dansvloer! Daarbij staat de club Eden bekend om hun geluidssysyeem, dat volgers clubgangers de beste van het eiland schijnt te zijn, waardoor de feesten in Eden naair nog een hoger niveau worden getild. We kijken er dan ook niet van op dat het oorspronkelijke  Engelse feest  het mega goed doet op het eiland, met elke zondag een uitverkochte editie.

Zoals je inmiddels vast wel weet,  hangt er aan het stappen in Ibiza een behoorlijke prijskaart. Maar het motto van Defected is "in our house we are all equal", en daardoor bieden ze een volwaardige clubervaring aan voor een relatief goedkope prijs (vergeleken met andere clubs op het eiland). Kaarten kunnen online of aan de deur worden gekocht voor €45

Maar voor de liefhebbers is VIP service uiteraard mogelijk. Reserveer een tafel in het exclusieve VIP gedeelte van de club en laat je een hele avond lang als een echte King of Ibiza behandelen.

 

Dus, see you tonight @ eden!