Deze 10 uitstapjes kun je dit weekend doen op Ibiza

28 maart 2019 Redactie 468
Deze 10 uitstapjes kun je dit weekend doen op Ibiza

Ben je dit weekend te vinden op Ibiza en heb je nog geen plannen. Dan staan hieronder 10 dingen die je kunt gaan doen.

1. Deze vrijdag kun je om 19.00 uur een conferentie vieren over de legalisatie van cannabis in de Club Diario de Ibiza met Mae Concha en Miguel Vila.

2. Es Racó Verd in Sant Josep is deze vrijdag om 21.30 uur gastheer van de traditionele Rock a s'Olivera, met optredens van de groepen Storm Riders, Kin Blau, Vudú Delta en Señor Búho dit jaar. De toegang is helemaal gratis.

3. De cyclus 'Dies Musicals' van de Consell de Ibiza brengt Quin Delibat deze vrijdag om 21.00 uur naar het Centro Cultural Cervantes de Sant Antoni. Tickets kosten 3,50 euro aan de kassa en 2 euro in de voorverkoop.

4. De Catalaanse singer-songwriter Juddit Neddermann zal deze vrijdag om 19.00 uur optreden in het Centre Antoni Tur Gabrielet als onderdeel van de XIV Primavera de Cultura en Formentera cyclus.

5. Aanstaande vrijdag, zaterdag 21:00 uur en zondag 20:00 uur brengt de Devessai Company 'Como la comedia misma' naar Can Ventosa, met Ayelén Alonso, Pep Torres en Dani Sánchez.

6. Het cultureel centrum Can Portmany in Sant Rafel opent deze zaterdag om 19.00 uur een tentoonstelling van de Belgische kunstenaar Joseph Vanderaerden, waar een kunstveiling plaatsvindt van de Vereniging van Fibromyalgie, Chronisch Vermoeidheidssyndroom, Reumatische Ziekten, Chemische en Elektromagnetische Gevoeligheid van Ibiza en Formentera.

7. Op zaterdag is er een modeshow van IFCC voor Columbus World Cancer Day onder de titel 'Against cancer we all become nat'. Het evenement vindt plaats in het Congrescentrum van Santa Eulària om 18.00 uur. Het ticket kost 15 euro.

8. De Teresa Rojas School of Dance biedt deze zaterdag om 20.00 uur een dansshow aan in het Cultureel Centrum van Jesús onder de titel 'A contraorriente'. De prijs van het ticket is 10 euro.

9. Op zondag in Sant Antoni is er een Mascletà om 14.00 uur in Ses Variades en een Mascletà van ballonnen om 17.00 uur. De cremà wordt gehouden om 21.00 uur  en om 22.30 uur de Cremà de la falla grande.

10. Bij 45 Rpm in Can Tixedo deze zondag van 13 tot 17 uur met Sergio babala, Jordi Cardona, Javi Box en Marcos Torres. Vinyl muziek om de komst van de lente te vieren.