Deze 6 dingen moet je weten voordat je naar Ibiza gaat

08 februari 2020 Redactie 2829
Deze 6 dingen moet je weten voordat je naar Ibiza gaat

Je hebt het vast vaker gehoord "verliefd op Ibiza". Je kan deze zin op verschillende manieren opvatten.. Maar wij willen zorgen dat je voorbereid naar het eiland komt, want je gaat van alles meemaken op Ibiza. Daarom 6 tips voor je op een rijtje zodat je er helemaal klaar voor bent.

1. Vergeet je gezonde levensstijl maar voor heel even
Fit willen zijn is natuurlijk super goed. Of dat nou voor het eiland is of voor iemand anders, een gezond leven zou top zijn. Dit is voor veel mensen niet te doen op het eiland. Iedereen om je heen geniet van de beste Sangria, cocktails en de lekkerste gerechten op de mooiste stranden en op andere geweldige locaties. Waarom zou je niet een weekje genieten? Het betekend niet dat je "All the way" moet gaan. Maar, genieten is ook belangrijk om er een prachtige tijd van te maken. Wil je echt gezond uit eten? Er zijn verschillende Vegan restaurants op Ibiza die jou graag een gezond gerecht aanraden. Ook de supermarkten op Ibiza hebben niet onze bekende ‘alles in 1 groente zakken”. De keuze wat betreft (kant en klare gesneden) groente is vrij beperkt op Ibiza.

Dus geniet, maar met mate (als je op dieet bent).
 

2 Emotioneel worden tijdens zonsondergang
Plan een avondje met je vriend, vriendin, familie of wie dan ook en ervaar de zonsondergang tussen de rotsen van Ibiza. Je zult versteld staan en helemaal tot rust komen. Deze ervaring is dan ook fantastisch om met je dierbare te delen.

3 Ibiza gaat je geld kosten
Je hebt misschien al gehoord dat Ibiza een duur eiland is. Al kan je het zo duur maken als je zelf wilt. Je wilt misschien meer dingen gaan doen dan dat je in eerste instantie in gedachten had. Je moet voor alles namelijk betalen. Misschien heb je aan de volgende dingen nog niet gedacht. Betalen voor strandbedjes, soms moet je handdoeken huren, watersport activiteiten en je betaald letterlijk 3x zoveel voor drankjes in de clubs. Dus wees voorbereid dat je vakantie misschien wat duurder wordt. Maar dat is het allemaal waard toch?

4. Probeer alle kanten op te rijden
Het klinkt misschien gek maar zo ontdek je de meest adembenemende plekjes. Rijd naar het noorden, rijd door de bergen en je komt terecht op de kleine zand weggetjes. Je zult zien dat je off road de secret hotspots zult vinden. Wees wel voorzichtig en ga niet in het donker off road, want je ziet helemaal niks. Houd het veilig en daag jezelf uit. Zo vind je misschien ook jou/jullie eigen geheime plek waar je een mooie herinnering kan delen.

5. Verbranden zal je
De zomermaanden zijn begonnen. Midden juni t/m augustus is het mega warm en je verbrand zonder dat je het door hebt. Zonnebrand kopen is op Ibiza extra duur. Dus beter goed voorbereid onderweg met een 1+1 aanbieding van de Kruidvat. Factor 25? Nee, beter om een factor 50 te koen. Je wordt nog steeds bruin met een hogere factor. Ook droogt je haar uit door de zon en het zand. Olien voor je haar en huid wordt dan ook zeker aangeraden.

6 De clubs op Ibiza
Je zult je ogen uitkijken. Niet voor niets praat iedereen er over. Laat je helemaal gaan want iedereen doet het en je komt waarschijnlijk niet veel bekende tegen. Wat wil je nog meer? Gegarandeerd helemaal uit je plaat gaan.

Op de goedkoopste manier aan je tickets komen? Bestel ze online want aan de straat doen ze er alles aan om voor meer geld een ticket te verkopen.

Wist je dat: de grootste club ter wereld op Ibiza is? In Club Privilege passen zeker 10000 mensen.