De lekkerste restaurant tips voor 3 dagen Ibiza

20 juni 2019 Redactie 3121
De lekkerste restaurant tips voor 3 dagen Ibiza

Veel mensen gaan voor een kortere tijd naar Ibiza om een paar dagen lekker te relaxen of te genieten van de grootste feesten. Wij hebben voor jullie een lijstje gemaakt met leuke food-hotspots voor als je voor een kortere tijd op het eiland verblijft en toch heerlijk wilt genieten van al het lekkere eten dat het eiland te bieden heeft. Er komen zowel gezonde als wat ongezonde restaurantjes aanbod, maar allemaal net zo lekker!  

Ontbijt dag 1: Begin de dag gezond en kies voor een lekker en gezond ontbijt bij het Passion café. Geniet van smoothies en vers bereide bowls. Passion café heeft verschillende locaties waaronder, San Antonio en Ibiza-Stad. De prijzen van de gerechten vallen tussen de 7 en 21 euro.

1.jpg

Lunch dag 1: Ga tijdens een lekker dagje aan het strand, tussendoor genieten van het heerlijke eten bij The Boat House. Van de lekkerste visgerechten tot aan tapasgerechten, bij The Boat House hebben ze het allemaal. DE Beach club staat in teken van zee, boten en vissen, werkelijk overal is aan gedacht. Wel is aan te raden van tevoren te reserveren. De prijzen vallen van 8 tot ongeveer 36 euro. Adres: Cala de Sant Vicent 3, Sant Vicent de sa Cala, Ibiza, Spanje.

2.jpg

Diner dag 1: Een echte liefhebber van vele vakantiegangers is La Bodega in Ibiza-Stad. Vooral de tapasgerechten zijn erg populair en goed betaalbaar. Het personeel probeert er alles aan te doen om de gasten een onvergetelijke avond te bezorgen. De tapasgerechten hebben een prijs tussen de 4 en 15 euro.  Ook bij La Bodega is het verstandig van tevoren te reserveren.

3-2.jpg

Ontbijt dag 2: Om de ochtend lekker te beginnen gaan we naar de Croissant Show, in Ibiza-Stad. Hier zijn de allerlekkerste croissants en andere versgebakken broodjes te verkrijgen. Het restaurantje is te vinden op een plein in Ibiza-Stad. De Croissant Show is al vanaf 6 uur s ’ochtends open! Het adres is: Calle Music Fermi Mari 51, 07800, Ibiza-stad, Ibiza, Spanje

4.jpg

Lunch dag 2: Voor de lunch gaan we naar het noorden van het eiland, namelijk naar The Giri Cafe, een erg gezellig plekje waar goed gegeten kan worden. Er kan zowel binnen als in de binnentuin gegeten worden. De gerechten hebben prijzen van ongeveer 20-35 euro per gerecht.

5.jpg

Diner dag 2: voor een heerlijk diner ben je bij Bambuddha aan het juiste adres.  Een bezoek aan Bambuddha is meer dan alleen een maaltijd, het restaurant is een belevenis en je kijkt je ogen uit. De aankleding van het restaurant is geweldig en er is overal aan gedacht. De lekkere sushi en andere Aziatische gerechten hebben een prijsklasse tussen de 15 en 48 euro. 

6.jpg

Dag 3 ontbijt: Bij Koko S'mooth staat alles in het teken van gezond, vegan en vers. Het is dus de perfecte plek om de dag goed te beginnen. Het eten wordt met liefde bereid en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Het adres is: Carrer de Josep Maria Quadrado, 10 Local, 07800, Ibiza, Spanje.

7.jpg

Dag 3 lunch: Voor de lunch gaan we naar Playa D’en Bossa, naar het restaurant Ohana Ibiza. Dit restaurant bevindt zich aan het strand, tijdens het lunchen kan er dus heerlijk genoten worden van het mooie uitzicht. De poke bowls zijn bij Ohana beach een echte aanrader! De prijzen zijn erg verschillend er zijn zowel duurdere als betaalbare gerechten te bestellen. Het personeel is er erg vriendelijk en spreken goed Engels.

8.jpg

Dag 3 diner: Voor de laatste avond gaan we naar het restaurant El Faro, een romantisch restaurantje aan de haven in Ibiza-Stad. Voor een echt romantisch etentje is dit de perfecte plek, door de grote boom met lichtjes wordt je hele avond compleet gemaakt. Bij de haven in Ibiza-Stad is altijd wel iets te beleven, kortom zeker een aanrader! Het adres is: Placa Riba 1, Al final Puerto de Ibiza, 07800, Ibiza-stad, Ibiza

9.jpg

Dit waren onze eet tips voor een korte trip naar Ibiza, alvast eetsmakelijk!!