Dit is waarom jij in mei naar Ibiza moet gaan

08 mei 2019 Redactie 784
Dit is waarom jij in mei naar Ibiza moet gaan

Heb jij gepland om in mei naar Ibiza te gaan, of ben je hierover aan het nadenken? Dit is een uitstekende periode om te gaan, hieronder word uitgelegd wat de voordelenen zijn om in mei naar het eiland te gaan.

Mei is een uitstekende maand om het eiland te bezoeken. Het is nog niet druk op het eiland met toeristen. In het hoogseizoen lig je handdoek tegen handdoek op het strand en het restaurant waar je graag heen wilt moet zeker van te voren reserveren. Ook op de weg is het een stuk rustiger, het is geen groot eiland maar het is toch fijn als je kan doorrijden als je naar je bestemming gaat, in de file staan we in Nederland al genoeg.

Je hoeft ook  niet bang te zijn dat het in mei te koud is op Ibiza, het is gemiddeld zo’n 25 graden in deze periode. Overdag warm genoeg om op het strand te liggen, voor de avonden raad ik wel aan om een vestje mee te nemen, dan kan het nog wel afkoelen. Dit is een prettige afwisseling na de warme zomerdag.

Ook alle clubs en restaurants openen hun deuren in mei, je bent dus de eerste die een kijkje mag nemen op alle plekken. Want elke spot op Ibiza veranderd wel iets aan zijn club of restaurant in de winter. Eigenlijk alle openingen van de clubs vinden ook plaats in mei, de opening party’s zijn vaak wat uitgebreider dan de rest van het seizoen, dit wil je dus niet missen.

Voor het huren van een auto, een villa of je wilt weten wat er in de clubs allemaal te doen is kijk dan op onze website ibizavandaag.nl en laat je inspireren.