Doek valt voor Dimis

16 januari 2015 Redactie 291

dimis-geslotenSANTA GERTRUDIS - Gezondheidsproblemen van één van de eigenaren. Dat zou volgens een bericht op Facebook geplaatst door de eigenaren de reden te zijn dat het restaurant Dimis straks gesloten is. 

Het gerucht ging al even over het eiland dat er iets aan de hand was in de zaak. Onduidelijk is nog hoe lang de zaak in Santa Gertrudis nog open blijft. Op Facebook plaatsten de eigenaren de onderstaande mededeling:

Bericht aan al onze nederlandse en Belgische klanten,
Door de terugkerende gezondheidsproblemen van Dirk hebben wij besloten met DiMi s te stoppen, voor ons is gezondheid belangrijker dan alles en met veel spijt in ons hart hebben wij deze beslissing genomen. We hebben voor deze zaak moeten vechten en hebben al onze energie en enthousiasme erin gestoken, maar we kunnen dit nu niet meer als belangrijkste factor vooropstellen. De zaak wordt dus nu als TRASPASO aangeboden, het is een goed draaiende zaak met een groot vast Nederlands en Belgisch clienteel en dit heel het jaar door in het hartje van Santa Gertrudis. Momenteel staat hier ook niets te huur in het dorp en deze zaak heeft enorm veel voordelen, toplocatie met mooie tuinterras en vooal een goedkope huurprijs en geen terrastaxen te betalen, binnenin is alles 3 jaar geleden vernieuwd dus alles in goede staat.
We blijven voorlopig open van donderdag tem maandag van 13-23u