Drie luxueuze hotelovernachtingen op Ibiza

04 november 2019 Redactie 1085
Drie luxueuze hotelovernachtingen op Ibiza

Je kunt op vele manieren je vakantie vieren op Ibiza, jongeren kiezen meestal voor de goedkopere optie. Wil je samen met je geliefde of er gewoon even rustig tussenuit? Dan is een luxere optie een fijne manier op jezelf even helemaal in de watten te leggen. Hieronder staan 3 luxueuze hotels beschreven.

1. Bless Hotel
Het 151-kamerhotel, dat pas geopend is, in de buurt van Cala Nova, is gestroomlijnd en brengt het 'Coco Chanel-geïnspireerde ontwerp' naar de kust van Santa Eulalia. Met een restaurant van de met Michelin-ster bekroonde chef-kok Martín Berasategui en een spa en zwembad met een spectaculair uitzicht op het strand.

2. Can Lluc
Met 20 kamers en villa's, discreet verscholen in het hart van Ibiza, is deze agriturismo finca een luxueuze ontsnapping, omgeven door pijnbomen en wijngaarden. Op slechts 20 minuten van Ibiza-stad en San Antonio, zult je terughoudend zijn om te vertrekken. Trek je terug in het lommerrijke Can Lluc, waar pijnbomen en wijngaarden de drukte van het nabijgelegen Ibiza-stadje en San Antonio beschermen.

3. Mikasa
Tegenover de jachthaven van Ibiza-stad, Mikasa is een boheems boetiekhotel met 16 duidelijk thematische kamers. Het chique, rustieke ontwerp wordt aangevuld met een Levantijns restaurant en bar met een prachtig uitzicht over de haven.