Duitser en Brit gepakt voor drugshandel

14 oktober 2016 Redactie 245

drugs-eulariaSANTA EULARIA - De politie van Santa Eularia heeft een Brit en een Duitser aangehouden op verdenking van de handel in verdovende middelen. Ze handelden en kweekten voornamelijk wiet.

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.
Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]
[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]

De nationale politie heeft twee personen, een Brits en Duitser van respectievelijk 43 jaar en 34 jaar, aangehouden op verdenking van de handel in verdovende middelen en dan met name marihuana en hasj.
Het tweetal werd aangehouden na onderzoek van de UDYCO dat al enige maanden geleden begon. De mannen woonden in een villa op het platteland net even buiten Santa Eulària des Riu. Daar werden 21 cannabisplanten aangetroffen die buiten stonden en in één van de kamers van het huis trof de recherche een wietkwekerij met 15 planten. In deze kwekerij werd er gebruik gemaakt van speciale lampen om de planten sneller te laten groeien en om de stank te vermijden werd er gebruik gemaakt van speciale afzuigers. Er was ook een ruimte ingericht in het huis om de wiet te verwerken en verpakken. In deze ruimte trof de politie twee soorten wiet aan van 500 gram en een kilo die klaar waren voor verpakking. Naast deze wiet hingen er ook wiettoppen te drogen en werd er een grote koelkast aangetroffen met daarin verpakkingen met wiet en nog eens 200 gram hasj. In totaal wist de politie 75 kilogram wiet in beslag te nemen.

drugs-eularia
[/s2If]