Dystopia Closing Party in Ushuaïa

28 september 2018 Redactie 298
Dystopia Closing Party in Ushuaïa

Iedereen die maar geen genoeg kan krijgen van de spectaculaire closing parties op Ibiza, moet sowieso vandaag een kijkje nemen bij Ushuaïa. Bij het meest populaire partyhotel van Ibiza staat vanmiddag namelijk een bijzonder eindfeest van Dystopia op de planning.

 

‘Dystopia’ maakte dit jaar haar primeur op Ibiza, en het festivalachtige feestje veroverden al snel de harten van menig Ibizaganger. Met de Zwisterse Luciano als resident DJ, was het hier elke vrijdagavond een groot gekkenhuis. Als je hier nog niet geweest bent, dan is vandaag dus je allerlaatste kans!

 

Voor de Dystopia closing zal ook de Nederlandse Miss Melera shinen achter de gigantische DJ booth van Ushuaïa.  Ook staan Bedouin en het populaire Italiaanse techno duo Tale of Us op het programma.

 

De deuren van het partyhotel in Playa d’en Bossa zullen om 17 uur ’s middags openen, en het feest zal hier tot middernacht doorgaan.  Als je nog niet uitgefeest bent, dan kan je om twaalf uur gewoon oversteken naar de , waar de closing party van Glitterbox plaats zal vinden.