Ebola team Ibiza

03 december 2014 Redactie 254

[caption id="attachment_16658" align="alignleft" width="300"]ebola-cursus Foto: Diario de Ibiza[/caption]

IBIZA - Het ziekenhuis Can Misses in Ibiza creëert een team wat in staat is om gevallen van Ebola te kunnen opvangen mocht dit het geval zijn op het eiland. Het ziekenhuis geeft cursussen om te leren omgaan met de mogelijkheid van zorg voor patiënten met Ebola

De gezondheidszorg Ibiza en Formentera heeft een multidisciplinair Interventie Team gecreëerd bij het ​​vooruitzicht van de zorg voor patiënten met Ebola. Een aantal gerenommeerde namen uit de gezondheidszorg staan garant voor een goede training. De training bestaat uit een theoretische cursus met een praktisch gedeelte van Militaire Medische Brigade, die het protocol toonde voor de plaatsing en verwijdering van persoonlijke beschermingsmiddelen.

De Multidisciplinaire Interventie Team van het Can Misses ziekenhuis wordt gevormd door professionals die zich vrijwillig hebben aangeboden en bestaat tot nu toe uit 89 mensen. Hiervan hebben er 57 een verpleegkundige functie, 18 zijn bewaker en 14 zijn werkzaam op de Intensive Care afdeling of in de operatiezalen van het ziekenhuis.