Een beetje Ibiza in Amsterdam

05 mei 2019 Redactie 935
Een beetje Ibiza in Amsterdam

In het zomerseizoen kun je overal op Ibiza en Formentera mensen uit de Benelux vinden, het klinkt dan ook niet gek als wij zeggen dat dit een belangrijke toeristenstroom is voor deze eilanden. Hierover kwam het Tourism Board van ibiza 24 april naar Amsterdam.

In 2018 kwamen er al bijna 12% meer toeristen vanuit de Benelux  richting Ibiza en Formentera dan in 2017. Elk jaar blijft dit tot nu toe nog groeien, speciaal hiervoor kwam het Tourism Board van Ibiza naar Amsterdam. Afgelopen 24 april bij Level 11 in Amsterdam kwamen er 63 reisagenten en wij van Ibizavandaag bijeen om een presentatie bij te wonen, dit werd georganiseerd door Baltus Communications wat ook een pr bureau is voor Formentera.

Er werd veel informatieve informatie gegeven over wat er te doen is dit seizoen op Ibiza, daarnaast was er ook een prijsuitreiking, hier werden aan de hand van een loting gave prijzen weggeven. Waaronder door Corendon drie nachten in het Stella Maris Ibiza, Vueling gaf twee tickets naar Ibiza en het Boutique hotel van Can Lluc gaf ook twee nachten. Aan het einde kreeg iedereen een goodie bag met  veel informatieve boekjes en een klein flesje Hierbas.