Een Belgische 29- jarige toerist springt van het balkon en mist het zwembad

15 juni 2019 Redactie 1573
Een Belgische 29- jarige toerist springt van het balkon en mist het zwembad

Een 29-jarige Belgische toerist is in zeer ernstige staat na het springen van een balkon deze ochtend. Toen hij probeerde in het zwembad te springen vanaf zijn balkon van het appartementen waar hij verbleef, belandde hij op de grond in plaats het zwembad. De jongen is met ernstige verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis.

De gebeurtenis vond vanochtend om 4.40 uur plaats in de Arlanza Appartementen in Playa d'en Bossa in de stad Ibiza. De toerist is vanaf de eerste verdieping in het zwembad gesprongen, maar is uiteindelijk op de grond terechtgekomen. De man heeft een zeer ernstig cranio-encefalisch trauma en is door een ambulance overgebracht naar de Policlinica Nuestra Señora del Rosario in Ibiza, waar hij blijft.

Afgelopen maandag werd een Australische toerist van 30 jaar in zeer ernstige staat opgenomen in het Hospital de Can Misses op Ibiza nadat hij van de tweede verdieping van het hotel op Ibiza waar hij verbleef was gevallen.

Bovendien stierf op de 7e van deze maand een jongeman van 20 jaar oud, van Britse nationaliteit, in Mallorca na een val van de tweede verdieping in het toeristische Magaluf.