Een leuk verborgen plekje op Ibiza, S'es Calinata

03 september 2021 Redactie 1479
Een leuk verborgen plekje op Ibiza, S'es Calinata

Afgelopen week hebben we drie schitterende stranden uitgelicht. Maar ben je nou niet zo een strandmens en zoek je meer een plek om te relaxen met een drankje in je hand? Dan is het tentje S’es Calinata zeker de moeite waard te bezoeken.

 

Van ver is deze hotspot al te zien door hun felgekleurde zitkussens op de grond. Het ligt in de mooie straatjes van Ibiza stad en is een heerlijke plek om te stoppen voor een heerlijke tapaslunch, hapje of een kannetje sangria. Je kijkt uit over Ibiza- stad en het uitzicht is fenomenaal!

 

De menukaart bestaat vooral uit tapas en kleinere hapjes, salades, verse yoghurt, sandwiches, huisgemaakte limonade, ijsjes en cocktails. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan humus, guacemole met pitabroodjes, een Spaanse tortilla of een caprese salade. Nice to know: het is betaalbaar! Voor een koffie betaal je €2,50 bij dit tentje.

 

Het restaurantje ligt op circa 5- tot 10 minuten lopen vanaf Ibiza- stad richting Dalt Vila. Je moet wel door een soort grot heen om het barretje te bereiken, zet dus wel even je navigatie aan voor je verdwaald. Het is één van de verborgen plekjes van het eiland, dus zeker de moeite waard te bezoeken.

 

Adres: Carrer Portal Nou 10.

 

Fotobron: white ibiza.com