Een tattoo voor een prikkie

08 augustus 2019 Redactie 1117
Een tattoo voor een prikkie

‘Ibiza, capital del tatuaje’ – Ibiza, hoofdstad van de tatoeage. Hier moet je zijn! Ben je 30 & 31 augustus en zondag 1 september 2019 op dit geweldige eiland, en heb je altijd al een mooie tatoeage willen hebben? Ga dan naar het Hard Rock Hotel in Playa d’en Bossa, waar de internationale #ibizatattooconvention plaatsvindt. Studio Tat2holics uit Den Haag, wil graag de hoofdprijs winnen en om haar kansen te vergroten is het belangrijk dat haar artiesten de mogelijkheid krijgen om te doen waarin zij uitblinken. Ze zoeken serieuze kandidaten die tegen een gereduceerd tarief getatoeëerd willen worden.

De artiesten

De Russische Galina, artiestennaam Tattoo_Gale, hoort tot de absolute top in China en Rusland. Portretten in kleur is haar specialiteit, maar tijdens de contest zal ook black and grey gevraagd worden. Op eerdere conventies in haar thuisregio is zij zelfs tot jurylid benoemd geweest. Europa ligt aan haar voeten.

Hieronder zie je enkele van haar kunstwerken, waar ze (afzonderlijk) zeven tot negen uur aan werkte. Je moet dus een behoorlijke tijd stil kunnen zitten, en niet de bibbers krijgen van de jury en de bezoekers, want die lopen langs om het werk te beoordelen.

 

 

  

Hieronder zie je tatoeages waaraan ze twee dagen werkte. Afhankelijk van de grootte en de complexiteit van het ontwerp is ze korter of langer bezig:

 

5.jpg 6.jpg

De andere artiest is de Nederlandse Kevin (resident, artiestennaam @kcink_). Hij levert meesterwerken in voornamelijk zwarte inkt:

  

 

 

 

Eerdere prijzen

 

Amsterdam, oktober 2018                Rotterdam, maart 2019

Keuze van het ontwerp

Dat gaat in overleg. Als je bijvoorbeeld een foto van je moeder, kind of partner graag op je arm getatoeëerd wil hebben, dan kan Galina dat uiteraard, maar wel in haar stijl. De studio-eigenaar kan ook voorbeeldtatoeages aan je voorleggen. Als je liever een piece met black and gray tinten wilt, kan Kevin die voor je verzorgen.

 

De voorkeur gaat uit naar iemand met het juiste huidtype; een die goed herstelt en niet snel geïrriteerd raakt. De meeste mensen weten dat wel van zichzelf. Liefst iemand met een blanke huid dit is niet racistisch bedoeld! Het heeft alles te maken met het eindresultaat van bepaalde kleuren, op getinte huid of donkere huid pakt het namelijk anders uit door het pigment en worden we beperkt. We willen immers een goede kans maken te winnen.

 

We verwachten dat onze deelnemers op tijd aanwezig zullen zijn en zeker weten te kunnen komen op de afgesproken dag.

 

Korting

Helemaal voor niets gaat helaas niet lukken, maar je krijgt wel 25% korting op je tattoo. Daar komt nog eens de gratis entree voor de conventie zelf bij, die Tat2holics voor je regelt. Ook eten en drinken gedurende de dag wordt voor je verzorgd. Studio-eigenaar Percy is er tijdens de hele conventie, mocht je vragen hebben.

 

Jij ook?

Schroom niet en claim je plek! Neem contact op met Percy Ricardo +31 (6) - 26 12 02 03.

 

www.tat2holics.nl

Instagram @tat2holics

Facebook @tat2holics

 

Galina op Instagram: @tattoo_gale

Kevin op Instagram: @kcink_