Een vier daags Defected festival op Ibiza

06 december 2019 Redactie 796
Een vier daags Defected festival op Ibiza

Simon Dunmore's wereldwijde houselabel Defected heeft een Ibiza-gebaseerd festival aangekondigd voor volgende zomer.

Het eerste vierdaagse evenement staat gepland voor het begin van het seizoen en vindt plaats tussen 14 en 18 mei 2020. De informatie is op dit moment beperkt om een sfeer van intrige te houden. Wat we wel weten, is dat het zusterfeest Glitterbox en het klassieke platenlabel, dat Defected in eigendom heeft, deel zullen uitmaken van het programma.

Het persbericht vermeldt ook vijf "iconische" zalen. De speculatie zal nu toenemen over welke vijf locaties Defected verwijst naar deze vijf locaties. Nochtans, moet het huis van de partij in de afgelopen drie jaar, Eden, en het geregelde huis van Glitterbox's, Hï zeker aanwezig zijn.

Beide merken hebben de afgelopen jaren ook pre-party’s gedaan in het wereldberoemde Café Mambo op de Sunset Strip. Eerder dit jaar met succes een Londens festival gelanceerd, is dit de laatste toevoeging aan een portfolio dat ook Defected Croatia omvat.

Afgelopen seizoen vierde ze 20 glorieuze jaren in 2019. Het is duidelijk, Simon en de Defected rusten niet en gaan op weg naar hun 21e jaar.