Een week met rustig weer

24 februari 2014 Redactie 256

weer-24-2Hoewel er vanavond een grote kans is dat er even flink wat neerslag gaat vallen, is het verder toch weer een normaal 'lente' beeld wat we zien. We verwachten veel zon.

Als we naar de meerdaagse voorspelling kijken, dan zien we dat de zon zich veelvuldig laat zien en de temperatuur dagelijks rond een stabiele 15 tot 17 graden komt overdag. Donderdagnacht zal de wind wat gaan aantrekken en de hele vrijdag zal het flink gaan waaien. In het weekend zullen we daar geen last meer van hebben overigens. Al met al krabbelt Ibiza stabiel naar de lente toe. De stormen waar we vorig jaar op het eiland mee te kampen hadden zijn vooralsnog deze winter uitgebleven, op een enkele na dan.

De komende zomer zullen we iedereen die interesse heeft in het weer op Ibiza, met een dagelijks nieuwsbericht op de hoogte gaan houden. Zo kan je straks eenvoudig op Ibizavandaag lezen of het de moeite waard is om naar het strand te gaan of om een zeiltochtje te ondernemen. Allemaal dankzij onze eigen waarnemingen en metingen op het eiland: www.ibizaweer.nl