Einde van het seizoen 2016

01 oktober 2016 Redactie 277

Ibiza in de winterIBIZA - Natuurlijk zijn er nog wat clubs die het seizoen nog af moeten sluiten en druppelen er nog wat toeristen na, maar dit weekend zal toch in de boeken gaan als het allerlaatste clubweekend van het seizoen. Morgen sluit de Space het seizoen af met een indrukwekkend feest waar 117 dj's present zullen zijn. Maar ook de voor verkeer afgesloten cala's zullen vanaf morgen weer open zijn. Gaat het eiland op slot dan? Nee, integendeel.

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.
Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]
[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]
Dit seizoen lijkt een lang gekoesterde wens van vele ondernemers toch eindelijk een klein beetje werkelijkheid te worden. Normaal sloot de Space als laatste club, maar deze keer rekken anderen het seizoen een klein beetje op door later dicht te gaan dan andere jaren. Op 8 en 9 oktober zal de superclub Amnesia pas haar deuren sluiten en direct daar achteraan is het de beurt aan DC10 want op 10 oktober is de closing party van Circoloco.

En is het dan gedaan? Welnee, er zijn diverse beachclubs die nog moeten sluiten en sommigen hebben zelfs het voornemen geheel niet dicht te gaan en zullen dus ook in de wintermaanden hun gasten gewoon bedienen. Net zoals Pacha dat zal blijven doen in de weekeinden en ook Underground zal met grote regelmaat open gaan in de wintermaanden. Tel daarbij op The Keeper en de supergezellige Veto en het feestje is compleet.

Als je niet van clubbing houdt, maak je dan geen zorgen want ook dan is er voldoende te beleven in de wintermaanden op het eiland. De meeste restaurants bereiden zich tegenwoordig goed voor en zullen je in een aangenaam warme omgeving culinair gaan verwennen. Slechts een enkeling gooit volledig de handdoek en gaat pas weer in het voorjaar open, maar de meeste restaurants zullen gewoon open zijn. En voor accommodaties kan je naast de prijsvechter Corendon ook bij vele andere hotels terecht deze winter want steeds meer hotels blijven tegenwoordig het hele jaar open, al is het in afgeslankte vorm.

Vliegen naar het eiland is ook al een stuk makkelijker gemaakt want er zijn veel maatschappijen die buiten het toeristenseizoen om ook gewoon rechtstreeks op het eiland blijven vliegen waardoor een overstaptijd van 8 uur of meer op Madrid of Barcelona voorgoed tot de verleden tijd behoort.

En tot slot: Ibizavandaagautoverhuur.nl is natuurlijk ook gewoon tot je beschikking met speciale winterprijzen voor als je een auto wilt huren.

Ibiza in de winter
[/s2If]