Elrow onthult knaller van een line-up

16 april 2018 Lisa 218
Elrow onthult knaller van een line-up

Het unieke en ongelofelijke ELROW brengt niet alleen opblaasbeesten, confetti en een spectaculaire visuele show naar het eiland, maar brengt deze zomer ook een scala aan mega talent op het gebied van elektronische muziek naar de Amnesia. Om de lat dit jaar nóg hoger te leggen, heeft het mega populaire feest op Ibiza een mega line-up aangekondigd.

Voor het tweede seizoen van Elrow in de Amnesia, zullen  Seth Troxler, Groove Armada, Skream, Kölsch, Ida Engberg, Eats Everything, Patrick Topping en Claptone allemaal achter de draaitafels plaatsnemen.

Dennis Ferrer, Heidi, Camelphat, Latmun, Nakadia, Pan-Pot and Yousef maken dit seizoen hun Elrow debut.

Terugkomers voor nog een seizoen zijn Steve Lawler, Richy Ahmed en de Nederlandse Joris Voorn, Andere namen op het programa zijn Alan Fitzpatrick, Art Department, Catz'n Dogz, Doorly, Richy Ahmed, Technasia en wAFF.

Alan Fitzpatrick, Art Department, Catz'n Dogz, Doorly, Richy Ahmed, Technasia and wAFF.

Vanaf zaterdag 26 mei tot 6 oktober kan je iedere zaterdag los gaan in de Amnesia tijdens een van de leukste en kleurrijkste feesten van het eiland.

Op zaterdag 26 mei begint het allemaal met een spectaculaire openingsparty met als theme Chinese Rowyear (line-up: Steve Lawler, Technasia, Marc Maya, Toni Varga, Bastian Bux en Pan-Pot)

Haal snel je kaartje want dit feest wil en mag jij niet missen tijdens je Ibiza vakantie!!