Enorme boete voor illegale bouw

13 oktober 2016 Redactie 280

illegale-bouw-san-joseSAN JOSE - De overheid zet de harde lijn voort tegen illegale verbouwingen. Aan de eigenaar van een pand in San Augustin is een eigenaar van een woning beboet die 300 vierkante meter extra heeft gebouwd zonder dat daarvoor een vergunning was afgegeven. En de boete is echt gigantisch, lees verder om te zien hoeveel de boete bedraagt.

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.
Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]
[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]

De gemeente San Jose heeft aan de eigenaar van een woning waar 300 vierkante meter was aangebouwd zonder vergunning een boete opgelegd van € 476.198.-. De woning staat in San Augustin en werd in 2010 al verbouwd. Toen werd al een inspectie uitgevoerd en werd de bouw tijdelijk stilgelegd, maar nu blijkt dat er toch gewoon is doorgebouwd. De werkzaamheden die werden uitgevoerd voor de verbouwing omvatten een bedrag van € 952.336.- en nu bestaat er een risico dat het geheel gesloopt moet gaan worden.

Het huis is bovendien onderwerp van gesprek bij de gemeente en omwonenden omdat er regelmatig sprake is van geluidsoverlast omdat er feesten georganiseerd worden.
[/s2If]