Er zijn drie personen gearresteerd vandaag

27 september 2019 Redactie 1655
Er zijn drie personen gearresteerd vandaag

De Lokale Politie van Ibiza heeft de laatste uren drie mensen gearresteerd, twee van hen een koppel gevormd door een jong meisje onder de 17 jaar, en haar vriendje, voor het aanvallen van elkaar. De andere gevangene werd na gevechten met zijn kamergenoot door de hotelbeveiliging gevangen. Toen hij door de officieren gearresteerd zou worden, heeft hij hen gebeten.

Wat het paar betreft, kreeg de politie een telefoontje waarin ze te horen kregen dat een jonge vrouw en een jongen een sterk argument hadden in Jondal Street en dat ze elkaar bovendien begonnen aan te vallen. De agenten vonden het meisje in een staat van angst en ze had verschillende wonden aan haar benen. Toen zij zich realiseerden dat zij een minderjarige was, vroegen zij om de hulp van de Guardian Police Unit, die voor haar zorgde terwijl haar metgezellen naar het huis van de jongen gingen, die wonden op zijn gezicht had en ook zei dat zijn partner een steen tegen zijn voertuig had gegooid, waarbij het glas werd gebroken. Beiden zijn gearresteerd voor het incident dat midden op straat plaatsvond.

De andere gebeurtenis vond kort na middernacht plaats. De agenten werden door de beveiligingsmedewerkers van een hotelbedrijf verzocht om een gevecht tussen de twee bewoners van een kamer te sussen. Blijkbaar, had de nu vastgehouden 28 jarige zijn kamergenoot aangevallen en was in een staat van agressiviteit en agitatie, naar verluidt wegens druggebruik. Toen hij gereduceerd werd, viel hij de agenten aan en beet hij een van hen. Gezien zijn toestand werd hij 061 genoemd en moest hij verdoofd worden voordat hij naar het nationale politiebureau werd overgebracht, waar hij werd vastgehouden.