Escape room op Ibiza

24 januari 2019 Redactie 300
Escape room op Ibiza

Ben je op Ibiza en wil je een keer iets anders doen? Of zit het weer een dag tegen. Denk dan eens aan de escape room op Ibiza. Het is een echt ontsnappingsspel, waar jij slim het spel moet spelen samen met jouw team om uit de afgesloten kamer te ontsnappen.

 

De escape room op Ibiza is een 60 minuten durende sessie, samen met jouw team moet je op zoek gaan naar aanwijzingen, pincodes en naar verborgen voorwerpen met de mysteries die erin verborgen zijn oplossen. Escape Room-uitdagingen zijn ideaal voor groepen vrienden, koppels of volwassenen en kinderen en blijken een grote hit te zijn voor het opbouwen van een team van bedrijven. In feite zal iedereen die van mysteries houdt en deel uitmaakt van een team het leuk vinden. Alle verschillende kamers zijn gezinsvriendelijk en ontworpen om je hersenen over te buigen en veel opwinding te brengen terwijl je een weg naar buiten probeert te vinden. Er zijn kamers gebaseerd op klassieke verhalen zoals Alice in Wonderland of Sherlock Holmes. De Mad Scientist-ruimte is ideaal voor mensen die van hersenkrakers houden, terwijl mensen die op zoek zijn naar meer opwinding dol zijn op de Zombie Apocalypse-kamer met horrorfilms. Het idee voor escape rooms kwam voor het eerst van computer- en videogames en is sindsdien verspreid over vele landen over de hele wereld, waaronder veel in Europa.

Escape Rooms Ibiza wordt aanbevolen voor iedereen die een complete game-immersie wil of op zoek is naar een spannend nieuw avontuur. Wat is een betere manier om dat te doen dan je verstand gebruiken terwijl je tegen de klok vecht om te ontsnappen? Deze kamers zijn allemaal voorzien van airconditioning en centraal gelegen in Ibiza-stad aan de Via Punica (in de buurt van Vara de Rey) en op slechts een korte wandeling naar een bar voor een nabespreking na afloop van de bespreking, waar jij jouw ervaring opnieuw kunt beleven.

Als je wilt deelnemen hieraan moet je met minimaal 2 personen zijn, ben je met een hele grote groep, dan is het slim om de groep op te splitsen tot de verschillende spellen, zodat je tegelijkertijd kunt spelen. De minimale leeftijd om deel te nemen is 12 jaar oud, alle kinderen tot 14 jaar moeten samen met een volwassene zijn die ook in zijn team zit. Alle verschillende kamers worden in het spaans maar ook in het engels gedaan. Je hebt geen speciale vaardigheden nodig om hieraan mee te kunnen doen, het belangrijkste is dat je samen met je teamgenoten veel plezier hebt!