Evenementen bevestigd

15 maart 2016 Redactie 249

clubticketIBIZA - Het seizoen 2016 staat voor de deur op Ibiza en de meeste clubs hebben al bekend gemaakt welke feesten er op hun programma staan voor deze zomer. Een overzicht.

PACHA: er is interessant nieuws van de oudste club op het eiland.
Flower Power zal na een aantal jaren verhuizen van dinsdag naar maandagavond, want de dinsdag zal voortaan in het teken staan van Mosaic, een event waar Maceo Plex als resident zal draaien. Op de woensdag is het tijd voor Martin Solveig en de donderdag is als vanouds voor David Guetta. Vrijdag is het dan tijd voor Insane van Luciano en voor de zaterdag noteren we Paris by Night van Bob Sinclair.
Het wachten is op de aankondiging van het programma van zondag in Pacha.

USHUAIA heeft Hardwell weer weten te strikken voor een avond en ook Ants keert terug in de beachclub. Avicii staat in de boeken voor de zondagavond in Playa d'en Bossa.

AMNESIA heeft een aantal events bevestigd inmiddels waaronder de legendarische maandagavonden waar Sven zijn Cocoon doet. Op de dinsdag zien we Together en op donderdag is er het vertrouwde event Cream. De zondagen zijn gereserveerd voor Dimitri Vegas and Like Mike. Music On van Marco Carola is nog niet bevestigd, maar de verwachting is wel dat Carola een vijfde seizoen doet in Amnesia.

SPACE IBIZA begint aan haar laatste seizoen op Ibiza en natuurlijk keert Carl Cox nog één keer keihard terug op de dinsdagavonden met Revolution. Op de zaterdag zien we het populaire feest Elrow weer in de club en de zondag is net zoals vroeger weer ouderwets knallen met We Love...
ENTER. keert dit jaar niet meer terug in de Space, maar wij weten al wie de plek gaat innemen en dat is spectaculair nieuws... Op vrijdag kan je naar Glitterbox in de Space.

DC 10 heeft de opening al bekend gemaakt, maar Circoloco is niet het enige feest in de club dit seizoen. Meer nieuws volgt.

SANKEYS, de club van David Vincent was de eerste club die haar programma voor 2016 bekend maakte. We zien: Dance 88/89, Unusual Suspects, Tribal Sessions en Warriors van Steve Lawler dit seizoen.

PRIVILEGE heeft alleen nog maar de opening aangekondigd, de rest volgt snel.