Familie houd online inzamelingsactie om bij hun zoon te kunnen zijn

09 oktober 2019 Redactie 1139
Familie houd online inzamelingsactie om bij hun zoon te kunnen zijn

De familie van de 22-jarige George Stephenson zamelt geld in voor een verblijf op Ibiza met hun zoon die in coma ligt in de Policlínica Nuestra Señora del Rosario op Ibiza. Hij heeft verschillende hersenletsels, een schedelfractuur, breuken in het gezicht en de kaak, beschadigde ruggengraat en borstbeen, gebroken handen en polsen, evenals een enkel en een voet.

Zoals de moeder aan de Britse pers heeft uitgelegd, hebben de artsen haar verteld dat ze de jonge man niet kunnen opereren zolang hij niet gestabiliseerd is. Bovendien bevestigt ze dat haar zoon niet drinkt omdat hij zich hierdoor slecht voelt en dat de val plaatsvond omdat de reling waarop hij leunde, bewoog en op het terras viel. Iets dat het relevante onderzoek zal moeten oplossen.

De jonge Brit was naar het eiland afgereisd om een paar dagen met een groep vrienden door te brengen. Hij had een reisverzekering, maar de ouders kunnen het zich niet veroorloven om voor onbepaalde tijd op het eiland te blijven. Dus hebben ze een online financieringspagina gemaakt en hebben ze al 10.000 pond opgehaald en hun doel is om 15.000 pond op te halen.