Familie ruzie loopt volledig uit de hand

31 januari 2020 Redactie 1680
Familie ruzie loopt volledig uit de hand

Verschillende patrouilles van de Nationale en Lokale Politie moesten vanmiddag tussenbeide komen in een familieruzie die eindigde met een intense strijd op Isidor Macabich Avenue in Vila, in de buurt van het Vredespark.

Het lijkt erop dat de verschillen begonnen in een deuropening en verder ging in de straat, waar verschillende mensen elkaar in elkaar sloegen en vervolgens tegen de officieren, allemaal voor de ogen van hun familieleden, waaronder verschillende kinderen tussen de 5 en 12 jaar.

In het begin werden drie auto's van de Nationale en lokale patrouille erbij gehaald, acht agenten probeerden te bemiddelen in de strijd, die werd gevolgd door sterke klappen en schoppen voor het geschreeuw van hun familieleden en het geschreeuw van de kinderen.

Een van de twee mannen slaagde erin om door vier agenten te worden gekalmeerd, terwijl de andere betrokkene de andere vier politieagenten onder ogen kwam en niet naar de rede luisterde, volgens ooggetuigen. De politieagenten moesten de wapenstok gebruiken, hem op de grond te gooien en hem vervolgens vast te houden. De betrokkenen zijn gearresteerd.

Het was niet allemaal voorbij, het lawaai op straat ging door en de families van de twee gearresteerden bleven zich druk maken. In feite achtervolgden sommigen van hen de patrouillewagen met een van de twee gedetineerden en een woordenwisseling vond iets verderop in de straat plaats, wat blijkbaar resulteerde in de arrestatie van een derde man.