F*ck me, i'm famous is los!

01 juni 2014 Redactie 252

fuckmePACHA - Na een turbulent winterseizoen voor David Guetta waarin het nieuws over zijn privé leven domineerde, trapte de Fransman af voor een geweldig seizoen op Ibiza. Een uitverkocht Pacha, al zo vroeg in het seizoen. Dat belooft wat voor de zomer. Gigantische neonletters aan de gevel van de oudste club van Ibiza lokten de bezoekers naar deze beroemde avond.

Binnen is de tegenpool van buiten want door de enorme hoeveelheid bezoekers in Pacha blijkt het al vroeg op de avond bijzonder warm. koud als de club al is verpakt. Showtek is verantwoordelijk voor opening en verspilt geen seconde aan tijd in het creëren van een levendige sfeer in de beroemde grote zaal. Danseressen die zo vanuit het Franse Moulin Rouge gestapt konden zijn zwepen het publiek op. Glamour is het juiste woord voor deze avond. Steeds weer weet het team achter Guetta de zaak om te toveren tot een party tempel. Je merkt echt dat er aan alles aandacht besteed is. Showtek heeft minder dan een uur over inmiddels en heeft het publiek op een perfecte wijze opgewarmd voor de komst van de superster van de avond. Als Guetta ten tonele verschijnt gaat er een groot gejoel op; het publiek ontvangt hem met open armen.

FMIF in Pacha met essentialIbiza image03

Kaarten Guetta

FMIF in Pacha
FMIF in Pacha met essentialIbiza foto van Nic Klik Ibiza 2014 image05
En je kunt veel zeggen over Guetta en er veel over lezen, maar toch is deze man in termen van superstars er toch wel één die er met kop en schouders bovenuit steekt. Niemand krijgt het voor elkaar om zoveel avonden achter elkaar uitverkocht te laten als hij. Als hij het spreekwoordelijke digitale stickje overpakt van Showtek, begint hij verrassend rustig aan zijn set in de meest begeerde dj booth van Ibiza. Het publiek smult er zienderogen van en beetje bij beetje voert de Fransman de hype op om de volle zaal uiteindelijk in een complete extase te brengen. Hij kan geen kwaad meer doen bij de clubbers.

FMIF in Pacha met essentialIbiza foto van Nic Klik Ibiza 2014 image07

Kaarten Guetta
FMIF in Pacha met essentialIbiza foto van Nic Klik Ibiza 2014 image06

En ondanks dat hetzelfde truukje al tien jaar aan een stuk wordt uitgevoerd, toch blijft het feest uniek in zijn soort. Het publiek danst de blaren op de voeten en het spreekwoordelijke dak gaat er meermalen vanaf. Ongetwijfeld een voorbode voor een seizoen met een bomvolle Pacha en uitverkochte events.

FMIF in Pacha met essentialIbiza foto van Nic Klik Ibiza 2014 image09
FMIF in Pacha met essentialIbiza foto van Nic Klik Ibiza 2014 image10
FMIF in Pacha met essentialIbiza foto van Nic Klik Ibiza 2014 image08

Kaarten Guetta

Met dank aan:

essentialibiza-logo