Feestdagen feestjes

12 december 2016 Redactie 238

IBIZA - Ibiza lijkt niet meer in winterslaap te zijn dit jaar, maar is een beetje weggedoezeld. Sommige clubs kunnen maar geen afscheid nemen van de pompende beats uit de speakers en openen tijdens de feestdagen hun deuren. Een korte blik op wat er allemaal te dansen valt....

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.
Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]
[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]

Eden Christmas Party Day

Eden, San Antonio, 18: 00-06: 00
Eden zal als gastheer optreden van een evenement in hun club op eerste Kerstdag dit jaar. Dus als je eenmaal klaar bent met het uitpakken van je kerstcadeau's en je je buik hebt volgegeten, dan kan je vanaf 0:00 terecht om een dansje te doen op de plaatjes die gedraaid worden door Remo, Thomas Gioia, Jeancedric, Vidal Rodriguez, Morritz, Dave Mantra, Kocis Souldrops en The Black Shaft.

Circoloco-nyd-2017
Circo Loco's New Year's Day Party @ DC10

DC10, Ibiza, 16: 00-05: 00
De enige club die meteen in het nieuwe jaar keihard van start gaat is natuurlijk DC10 op 1 januari 2017. Deze keer met Seth Troxler, Adriatique, Nic Fanciulli, Andrea Oliva, Timo Maas, Loco Dice, Tania Vulcano, Steve Rachmad, Clive Henry, Acid maandag, Sossa en DeWalta.

Pacha
pacha-vintage-xmas-eve

Ibiza-stad
De enige club die echt het hele jaar geopend is op het eiland zal je ook deze winter niet teleurstellen. Ibiza bewoners hebben gratis toegang tot de club als ze vóór 02:30 binnen zijn (met uitzondering van New Year's Eve). Je moet wel je ID meenemen waaruit blijkt dat je op Ibiza woont, of een geldig document waaruit dit blijkt. De jaarpassen voor de club zijn niet geldig in de winter, maar pas vanaf 27 april 2017.

16 december Ibiza Global Showcase met Anna Tur, Jose Maria Ramon, 2Vilas
17 december TEN met Oriol Calvo, Graham Sahara
18 december 17: 00-21: 00, Middag Charity Christmas Party, € 5.-, breng de kinderen mee voor een leuke middag met schminken, dansende clowns, spelletjes en nog veel meer.
23 december Lucky Life Music presenteert een White Isle Kerstmis. Het 10 jarig jubileum van Lucky Life wordt gevierd met een jaarafsluiting en een leuke Ibiza kerstviering. Op de decks zullen Ramon Castells, Ben Fhurst b2b met Graham Sahara, Horatio en Chronic Cowboys zich uitleven. Van middernacht tot 06:00. Toegang is gratis voor de bewoners als ze vóór 02:00 binnen zijn.
24 december - Vintage door Sebastian Gamboa, met Sebastian Gamboa, Anna Tur, Angel Linde
30 december - Trust, met Nick Curly, Tuccillo, Simon Morell b2b Corbi

Sankeys

Sankeys, Playa den Bossa, 00: 00-06: 30
Na een succesvolle proef met winter openingen vorig jaar, is Sankeys Ibiza dit jaar ook open op donderdag en zaterdagnacht. Donderdag 17 november was de opening van het winterseizoen met de terugkeer van Unusual Suspects.

Op zaterdagavond is het feest met Sankeys Sabados. Gratis toegang voor Ibiza bewoners.
[/s2If]